Αλλάζει το Inbox του Gmail

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

  Νέα εφαρμογή για τη διαχείριση των ηλεκτρονικών μηνυμάτων του Gmail, ετοιμάζει η Google. Η αμερικανική εταιρεία λογισμικού και διάσημη μηχανής αναζήτησης στο διαδίκτυο Google, ετοιμάζει μια νέα εφαρμογή για τη διαχείριση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Gmail.

Ο λόγος για το νέο Inbox, το οποίο προσφέρει εργαλεία αυτόματης ομαδοποίησης παρόμοιων ηλεκτρονικών μηνυμάτων ενώ παράλληλα, επιδιώκει να πληροφορηθεί τις

όποιες συνήθειες του χρήστη, κατηγοριοποιώντας τα ληφθέντα μηνύματα.

Επίσης, διαθέτει τη λειτουργία Highlights, η οποία επιτρέπει την αυτόματη επιλογή των σημαντικότερων σημείων ενός εισερχομένου μηνύματος. Τα σημαντικά σημεία εμφανίζονται άμεσα στην κεντρική σελίδα του κάθε χρήστη δίχως να απαιτείται το άνοιγμα του μηνύματος. Ακόμη, το  Inbox μπορεί να εμφανίζει υπενθυμίσεις που σχετίζονται με το περιεχόμενο των ηλεκτρονικών μηνυμάτων που δέχεται κάθε χρήστης.

Η Google έχει καταστήσει δυνατή την πρόσβαση στη συγκεκριμένη υπηρεσία, μόνο μέσω ειδικής διαδικτυακής πρόσκλησης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση [email protected] για να προσθέσουν το όνομά τους στη σχετική λίστα.

Όπως είναι λογικό, την εφαρμογή υποστηρίζουν μόνο λογαριασμοί Gmail και όχι άλλων ηλεκτρονικών ταχυδρομείων.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή