Σύντομα

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΜΠΑΣΚΕΤ: Με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις συνεχίζεται η Α1 ανδρών με την 3η αγωνιστική. Σήμερα: 17.00: ΚΑΟΔ – ΠΑΟΚ, Αρης – Απόλλων Πατρών, Κόροιβος Αμαλιάδας – Ρέθυμνο, Πανιώνιος – Τρίκαλα, Πανελευσινιακός – Νέα Κηφισιά.

ΒΟΛΕΪ: Με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις διεξάγεται σήμερα η 2η αγωνιστική της Α1 γυναικών. Η «αυλαία» ανοίγει με τα παιχνίδια: Γ.Σ. Ηρακλής – Ηλιούπολη, Μακεδόνες – Ολυμπιακός, Ανατόλια – ΑΕΚ (18.00), μισή ώρα αργότερα (18.30) θα πραγματοποιηθεί το Πανναξιακός – Θήρα, ενώ η 2η ημέρα θα ολοκληρωθεί με το Παναθηναϊκός – Μαρκόπουλο (20.00).

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Σε ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι και σε δύο ελληνικά επικεντρώνεται το ενδιαφέρον των φίλων του γυναικείου χάντμπολ. Στο κύπελλο της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, η Νέα Ιωνία παίζει στο «Δαΐς» (18.00) με την αυστριακή Τέκτον. Για τη 2η αγωνιστική της Α1 γυναικών, ο Αμύντας Αμυνταίου θα παίξει με το Πανόραμα (18.00) και ο Εθνικός Κοζάνης με τον Μέγα Αλέξανδρο (18.00).

ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ: Στο παγκόσμιο κύπελλο που διεξάγεται στο Ντίσελντορφ αγωνίζεται ο Παναγιώτης Γκιώνης. Μέχρι τώρα ο μοναδικός Ελληνας που είχε παίξει σε αυτήν την τόσο σπουδαία διοργάνωση για τις «μικρές ρακέτες» ήταν ο Καλλίνικος Κρεάνγκα.

ΠΟΛΟ: Στη Γλυφάδα συνεχίζεται σήμερα (πρώτη αναμέτρηση στις 10.00) το τουρνουά πόλο γυναικών που διοργανώνει ο ΑΝΟΓ. Εχουν δηλώσει συμμετοχή οι ομάδες του Εθνικού και του Ολυμπιακού. Στο κολυμβητήριο της Βουλιαγμένης διεξάγεται διεθνές τουρνουά παίδων. Το πρόγραμμα: 10.00: ΝΟΒ (1) – Παναθηναϊκός, 11.00: Παρτιζάν – Γλυφάδα, 12.00: Χανιά – ΑΟ Π. Φαλήρου, 13.00: Πάτρα – ΝΟΒ (2). Ο ΝΟΒ παίρνει μέρος στο τουρνουά με δύο ομάδες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή