Φούτερ: Κομψοί συνδυασμοί για κάθε σας look

Φούτερ: Κομψοί συνδυασμοί για κάθε σας look

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένα από τα κομμάτια του φθινοπώρου που μπορείς εύκολα να χρησιμοποιήσετε σε κάθε σας look είναι το φούτερ σας. Αν και αρχικά μπορεί να είχατε κάποιες αμφιβολίες για το αν ταιριάζει σε πιο κλασικά ή πιο chic outfits, σας διαβεβαιώνουμε πως αν το συνδυάσετε σωστά το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει.

Χρησιμοποιήστε sweatshirts σε ουδέτερες αποχρώσεις, με χρώμα και με συνδυασμό μοτίβων για να πετύχετε τα πιο stylish σύνολα.

1. Φορέστε το μονόχρωμο φούτερ σας με τη μαύρη δερμάτινη φούστα σας και τα αγαπημένα σας sneakers. Ένα printed πουκάμισο θα προσθέσει μοντέρνες πινελιές στο look όπως κι ένα χρωματιστό τσαντάκι ώμου.

2. Συνδυάστε το printed φούτερ σας με cropped υφασμάτινο παντελόνι, oxford shoes ανδρικού τύπου και μία χρωματιστή καπαρντίνα.

3. Για ένα άνετο και μοντέρνο street look συνδυάστε το αγαπημένο σας φούτερ με μία τζιν σαλοπέτα που θα φορέσετε ανοιχτή ή θα κλείσετε μόνο από τη μια μεριά. Ένα backpack και μία κάπα θα δώσει περισσότερο στιλ στην εμφάνιση.

4. Δημιουργήστε ένα ξεχωριστό mix and match με midi κλος φούστα και ένα φούτερ με στάμπα. Ολοκληρώστε το σύνολό σας με πρωτότυπο clutch κι ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα ankle boots.

5. Συνδυάστε το φούτερ σας με boyfriend τζιν και χρωματιστές γόβες. Προσθέστε μοντέρνα αξεσουάρ, όπως ένα statement κολιέ για να είναι κατάλληλο το look σας πρωί και βράδυ.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή