Μετοχές που ξεχώρισαν

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Jumbo

Αύξηση πωλήσεων

Αυξημένη συναλλακτική δραστηριότητα παρουσίασε η μετοχή του Jumbo καθώς περισσότερες από 2,5 εκατ. μετοχές άλλαξαν χέρια στη διάρκεια των συναλλαγών. Η μετοχή κατέγραψε εβδομαδιαία άνοδο 3,37%. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της εταιρείας Απ. Βακάκη «μετά τη σημαντική αύξηση πωλήσεων του α΄ τριμήνου της χρήσης όπου επιτεύχθηκε ποσοστό ανόδου της τάξης του 11%, ο Οκτώβριος παρουσιάζει αρρυθμίες όσον αφορά τη ζήτηση, γεγονός που δεν μπορεί να ερμηνευθεί ξεκάθαρα ως πρόσκαιρη ή προειδοποιητική κάμψη».

Ελληνικά Πετρέλαια

Αποτελέσματα 10 Νοεμβρίου

Ελαφρά άνοδο 1,55% κατέγραψε την προτελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου η μετοχή των Ελληνικών Πετρελαίων. Η εισηγμένη θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα γ΄ τριμήνου 2014 τη Δευτέρα 10 Νοεμβρίου, μετά το κλείσιμο της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου, αντί για τις 27 Νοεμβρίου όπως είχε προγραμματιστεί. Υπενθυμίζεται ότι στο β΄ τρίμηνο τα Ελληνικά Πετρέλαια εμφάνισαν ζημίες 50 εκατ. ευρώ και EBITDA ύψους 53 εκατ. ευρώ. Σε επίπεδο εξαμήνου τα Ελληνικά Πετρέλαια κατέγραψαν ζημίες 88 εκατ. ευρώ.

Μουζάκης

Ζημίες 1,44 εκατ.

Ρευστοποιήσεις εκδηλώθηκαν στη μετοχή της κλωστοϋφαντουργίας Μουζάκης, με αποτέλεσμα η μετοχή να υποστεί εβδομαδιαίες απώλειες 8,34%. Στη διάρκεια του α΄ εξαμήνου η εταιρεία εμφάνισε ζημίες μετά φόρους ύψους 1,44 εκατ. από 2,87 εκατ. την αντίστοιχη περίοδο του 2013. Τα ίδια κεφάλαια του ομίλου είναι θετικά και στις 30 Ιουνίου είχαν διαμορφωθεί σε 40,7 εκατ. Η διοίκηση εντείνει τις προσπάθειές της για την αξιοποίηση των ακινήτων του ομίλου και ειδικότερα για την ενοικίαση χώρου που δεν χρησιμοποιείται πλέον για λειτουργικούς σκοπούς.

Αεροπορία Αιγαίου

500.000 εισιτήρια με 24 ευρώ

Οι εντολές αγορών που εκδηλώθηκαν για τη μετοχή της Αεροπορίας Αιγαίου είχαν ως αποτέλεσμα να ενισχυθεί ο τίτλος 8,47% αυτή την εβδομάδα. Η εταιρεία με αφορμή τα πρώτα γενέθλια της συνένωσής της με την Olympic Air, προσφέρει 500.000 εισιτήρια για πτήσεις εσωτερικού με τιμή από 24 ευρώ για πτήσεις προς Αθήνα και από 37 ευρώ για πτήσεις από την Αθήνα. Η προσφορά ισχύει για κρατήσεις εισιτηρίων από 23 Οκτωβρίου έως 2 Νοεμβρίου και αφορά πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν από 15 Νοεμβρίου 2014 έως 30 Ιουνίου 2015.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή