Πρόσωπα

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη διάλυση της μπάντας του, Beady Eye, ανακοίνωσε με ένα tweet το Σάββατο ο Λίαμ Γκάλαχερ (φωτ.). Η είδηση αποκτά ξεχωριστή σημασία λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις όλο και αυξανόμενες το τελευταίο διάστημα φήμες, που θέλουν τον Βρετανό σταρ να έχει αποκαταστήσει τις σχέσεις του με τον αδερφό του Νόελ και οι δυο τους να βρίσκονται πλέον σε καλό δρόμο για την επανένωση των Oasis. Οπως είναι γνωστό, έχοντας γνωρίσει τεράστια επιτυχία για μια δεκαπενταετία, οι Oasis διαλύθηκαν το 2009 μετά την οριστική ρήξη μεταξύ των δύο αδελφών.

…Τη δική της οπτική κατέθεσε η Τζούλια Ρόμπερτς στη συζήτηση που εξαπλώνεται την τελευταία εβδομάδα (με αφορμή το θέμα της Ρενέ Ζελβέγκερ) σχετικά με τις πιέσεις που δέχονται πολλές σταρ της βιομηχανίας του θεάματος προκειμένου να κάνουν αισθητικές επεμβάσεις που εξαλείφουν τα φυσικά σημάδια του χρόνου. Η 47χρονη Ρόμπερτς δήλωσε πως έχει πάρει επαγγελματικό ρίσκο με το να μην κάνει λίφτινγκ προσώπου, όμως το αποδέχεται και βρίσκεται «σε ειρήνευση με τη μέση ηλικία».

…Πέθανε το Σάββατο σε ηλικία 71 ετών ο Τζακ Μπρους, μπασίστας και τραγουδιστής των εμβληματικών Cream. Εκτός από τον Μπρους, το βρετανικό τρίο περιλάμβανε ακόμα τον Ερικ Κλάπτον στην κιθάρα και τον Τζίντζερ Μπέικερ στα ντραμς, ενώ παρά τη σύντομη πορεία του θεωρείται ένα από τα γκρουπ με τη μεγαλύτερη επιρροή στον χώρο του μπλουζ ροκ. Ο ίδιος ο Τζακ Μπρους, μάλιστα, επαινείται από πολλούς συναδέλφους του ως ένας από τους κορυφαίους μπασίστες όλων των εποχών.

…Φωτιές άναψε την Κυριακή με τις δηλώσεις του ο Κρίστιαν Μπέιλ ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ χαρακτήρισε τον Μωυσή της Παλαιάς Διαθήκης «πιθανότατα σχιζοφρενή» και «μία από τις πιο βάρβαρες μορφές που έχω υπόψη μου». Ο δημοφιλής ηθοποιός, ο οποίος υποδύεται τον βιβλικό ηγέτη των Εβραίων στη νέα ταινία του Ρίντλεϊ Σκοτ «Η Εξοδος: Θεοί και βασιλιάδες», δήλωσε πως έφτασε στα παραπάνω συμπεράσματα μελετώντας τη μορφή του Μωυσή μέσα από τις αρχαίες θρησκευτικές παραδόσεις αλλά και σύγχρονες μελέτες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή