Cara Delevingne: Τι αποκαλύπτει για τα παρασκήνια της πολυσυζητημένης φωτογράφησης

Cara Delevingne: Τι αποκαλύπτει για τα παρασκήνια της πολυσυζητημένης φωτογράφησης

1' 55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Cara Delevingne και η Kate Moss κατάφεραν να γράψουν ιστορία… μόδας όταν πόζαραν μπροστά στο φωτογραφικό φακό του Mario Testino για τις ανάγκες της νέας καμπάνια του αρώματος Burberry.  Η συνεργασία τους συζητήθηκε πολύ με τις φωτογραφίες να χαρακτηρίζονται από έντονο αισθησιασμό και την νεότερη Cara να ποζάρει δίπλα στην γυναίκα που την ενέπνευσε να ασχοληθεί επαγγελματικά με το μόντελινγκ. 

Στη συνέντευξή της στο Style.com η Cara μίλησε για τα παρασκήνια της καμπάνιας που σκηνοθέτησε ο Christopher Bailey και παρουσιάζει τα δύο μοντέλα να φορούν τις κλασσικές καπαρντίνες Burberry, να παίζουν με το νέο άρωμα και να μένουν γυμνές βγάζοντας τα παλτό για να προστατευτούν από τη βροχή. Όπως είπε το νεαρό μοντέλο η αγαπημένη της στιγμή στην φωτογράφηση ήταν «όταν ήμασταν και οι δύο γυμνές και είχε περάσει τα πόδια της γύρω μου, αν και ήταν δύσκολο να παραμείνουμε καλυμμένες  με τις καπαρντίνες». Η 22χρονη είπε πως η 40χρονη Kate υπήρξε για καιρό η έμπνευσή της και εκμεταλλεύτηκε τον χρόνο της στα διαλείμματα της φωτογράφησης για να της μιλήσει.

«Η Kate μου έμαθε να είμαι ο εαυτός μου και να μην δίνω σημασία σε αυτά που λένε οι άλλοι, να υπερασπίζομαι τον εαυτό μου. Είναι μια πολύ δυνατή γυναίκα», τόνισε η Cara που παρά τον θαυμασμό της για την Moss ήταν πολύ χαλαρή κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης και δεν μπορούσε να σταματήσει να χαμογελάει με τα αστεία που έκαναν με την Kate: «Πρέπει να ήταν πολύ δύσκολο να προσπαθούν να μας σταματήσουν να φλυαρούμε. Ήμασταν απλά εκεί σαν φίλες που ήθελαν να περάσουν καλά».

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής και διευθύνων σύμβουλος της Burberry, Christopher Bailey, κατάφερε να πραγματοποιήσει το όραμά του όταν αποφάσισε να σκηνοθετήσει τα πιο πολυσυζητημένα ονόματα στο χώρο της μόδας για το άρωμα ‘My Burberry’: «Όταν άρχισα να οραματίζομαι τι ήθελα να κάνω για την καμπάνια My Burberry ήξερα ότι ήθελα να είναι θαυμάσιο και να έχει την αίσθηση του μοντέρνου για αυτό χρησιμοποιήσαμε τις καμπαρντίνες σε συνδυασμό με το άρωμα και αποφασίσαμε να δουλέψουμε με δύο από τα πιο ξεχωριστά κορίτσια της Burberry που δεν είχαν συνεργαστεί ποτέ ξανά».  Όπως περιγράφει ο φωτογράφος Testino η ενέργεια που υπήρχε στα παρασκήνια ήταν εκπληκτική και 'τα δυο κορίτσια ήταν εκρηκτικά. Τις βλέπεις να διασκεδάζουν, να είναι απορροφημένες και να γνωρίζουνε η μία την άλλη καλύτερα. Ήταν η δική τους προσωπική εμπειρία».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή