Υψωσαν ανάστημα Γιάννινα και Πανιώνιος

Υψωσαν ανάστημα Γιάννινα και Πανιώνιος

2' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός φανέρωσαν χθες για τον θεσμό του Κυπέλλου αρκετές από τις αδυναμίες τους, παραχωρώντας ισοπαλίες με το ίδιο σκορ (1-1) σε ΠΑΣ Γιάννινα και Πανιώνιο, αντίστοιχα.

Ο ΠΑΟΚ, που εντυπωσιάζει στο πρωτάθλημα, δεν κέρδισε τον ΠΑΣ στην Τούμπα και πλέον η πρόκρισή του στους «16» του θεσμού έχει δυσκολέψει αρκετά, αφού όλα θα κριθούν στην τελευταία αγωνιστική του 2ου ομίλου. Η ομάδα του Αγγελου Αναστασιάδη είχε ευκαιρίες, την κατοχή της μπάλας και τον έλεγχο του αγώνα, όχι όμως και τη μία παραπάνω εύστοχη τελική προσπάθεια για να πάρει τη νίκη απέναντι στον ΠΑΣ, που έπαιξε έξυπνα. Οι Γιαννιώτες άνοιξαν το σκορ κόντρα στη ροή του αγώνα, στο 23΄, όταν από σέντρα του Σαπαλίδη ο Γιάκος βρήκε τον Ιλιτς, που πλάσαρε ιδανικά τον Γλύκο. Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να αντιδράσει, πίεσε για την ισοφάριση και αυτή ήρθε στο 57΄ ύστερα από συνδυασμό των δύο μέσων του. Ο Τζανδάρης γύρισε στον Τζιόλη και αυτός με δυνατό σουτ έγραψε το 1-1. Στο φινάλε του παιχνιδιού ο ΠΑΟΚ είχε δύο κλασικές ευκαιρίες να προηγηθεί, μία στο 79΄ με τον Βίτορ και μία στο 86΄ με τον Αθανασιάδη.

Σήμερα (15.00, OTE sport4) θα γίνει ο δεύτερος αγώνας του ομίλου, με την Κέρκυρα να υποδέχεται τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Η βαθμολογία: ΠΑΣ Γιάννινα 4, Απόλλων Καλ. 3, ΠΑΟΚ 1, Κέρκυρα 0. Η επόμενη αγωνιστική (7/1): Κέρκυρα – ΠΑΟΚ, ΠΑΣ Γιάννινα – Απόλλων Καλ.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κίτσιου, Ρατς, Κατσικάς (75΄ Παπαδόπουλος), Βίτορ, Γκολάσα, Τζιόλης, Κάτσε, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης, Μάρτενς (46΄ Τζανδάρης).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Γιαννιώτης, Ντάσιος, Μιχαήλ, Ναδάλες, Σκόνδρας, Αυγενικού, Γαρουφαλιάς (76΄ Χαρίσης), Ιλιτς (52΄ Μανιάς), Γιάκος (83΄ Μπέριος), Ηλιάδης, Σαπαλίδης.

Ο Ολυμπιακός των πολλών αλλαγών ήρθε ισόπαλος με τον Πανιώνιο με σκορ 1-1 χθες βράδυ στο Καραϊσκάκη για τη 2η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας. Το σκορ άνοιξε ο Κώστας Φορτούνης στο 13΄ με απευθείας χτύπημα φάουλ, ενώ για τον Πανιώνιο ισοφάρισε ο Μητρόπουλος με κεφαλιά στο 24΄. Ο Μπουχαλάκης είχε δοκάρι στο 38΄, ενώ στο 86΄ σουτ του Διαμαντάκου βρήκε πρώτα στο δεξί κι εν συνεχεία στο αριστερό δοκάρι της εστίας των «κυανέρυθρων».

Ο Μίτσελ άλλαξε όλη την ενδεκάδα σε σχέση με το σχήμα που προτίμησε στο ντέρμπι των «αιωνίων». Ο μόνος παίκτης που έπαιξε την περασμένη Κυριακή κόντρα στον Παναθηναϊκό ως αλλαγή και βρέθηκε στο αρχικό σχήμα ήταν ο Αυλωνίτης. Στο δεύτερο μέρος χρησιμοποιήθηκε και ο Κασάμι.

Από τα αξιοσημείωτα της βραδιάς ήταν η επιστροφή του Ντοσεβί στη δράση για πρώτη φορά έπειτα από δύο μήνες. Επιπλέον, αγωνίστηκε και ο Σιόβας για 45 λεπτά, δείχνοντας πως έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του από τον προηγούμενο αγώνα Κυπέλλου με την Παναχαϊκή στην Πάτρα.

Στο άλλο ματς του 1ου ομίλου, η Παναχαϊκή επικράτησε του Φωστήρα με 2-0 στον Ταύρο. Το πρόγραμμα της 3ης και τελευταίας αγωνιστικής περιλαμβάνει τους αγώνες Φωστήρας – Ολυμπιακός και Πανιώνιος – Παναχαϊκή, οι οποίοι θα διεξαχθούν στις 7 Ιανουαρίου. Η βαθμολογία: Ολυμπιακός 4, Παναχαϊκή 3, Πανιώνιος 2, Φωστήρας 1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μέγιερι, Σαλίνο, Αυλωνίτης (46΄ Σιόβας), Βούρος, Γιαννούλης, Μπουχαλάκης (78΄ Βέργος), Φορτούνης, Ντοσεβί, Ντουρμάζ, Γκαζαριάν (58΄ Κασάμι), Διαμαντάκος.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Γιαννακόπουλος, Μητρόπουλος, Τασουλής, Φούντας (87΄ Παντίδος), Γκίνη, Χατζηησαΐας, Γιάννου (57΄ Ντουρμισάι), Πάνος, Μπουμάλ, Κολοβός (67΄ Μασούρας), Γκέζος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή