Η FTI Group ενισχύει τα τουριστικά πακέτα για Αττική, Πελοπόννησο

Η FTI Group ενισχύει τα τουριστικά πακέτα για Αττική, Πελοπόννησο

1' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην Αττική και την Πελοπόννησο ενισχύει περαιτέρω τα τουριστικά του προγράμματα για το 2015 ο ταξιδιωτικός οργανισμός FTI Group, ο οποίος διακίνησε στη χώρα μας φέτος 25% περισσότερους ξένους τουρίστες σε σχέση με πέρυσι. Ο FTI που παρουσίασε πωλήσεις της τάξης των 2,4 δισ. ευρώ στην οικονομική χρήση 2013/14, εμφανίζοντας αύξηση κατά 15%, λειτουργεί εδώ και τρία χρόνια στην Ελλάδα την εταιρεία Meeting Point Hellas. H εν λόγω εταιρεία καλύπτει 19 προορισμούς στη χώρα μας και διακίνησε το 2014 περί τους 300.000 επισκέπτες από ευρωπαϊκές αγορές. Ο διευθύνων σύμβουλος του FTI, Ραλφ Σίλερ, σε δηλώσεις του από το Μόναχο επεσήμανε μεταξύ άλλων για την Ελλάδα πως απέδειξε το περασμένο καλοκαίρι ότι είναι «μαγνήτης» τουριστών. To 2015, πρόσθεσε, επικεντρώνεται περισσότερο στα παράλια της Αθήνας και της Πελοποννήσου, δύο προορισμούς που περιέλαβε για πρώτη φορά στα προγράμματά του φέτος. Στην Αττική προστίθενται για το 2015 τα θέρετρα της Αναβύσσου και του Σουνίου. Παράλληλα, θα είναι διαθέσιμο το 7ήμερο πακέτο «Rendezvous» για διακοπές στις παραλίες της Αθήνας και του Πόρου, κρουαζιέρα στον Αργοσαρωνικό και επίσκεψη στην Υδρα.

Στην Πελοπόννησο θα προστεθούν νέα καταλύματα στην Ερμιόνη και το Πόρτο Χέλι. Επιπλέον, το 2015 θα προσφέρεται επιλογή μονάδων 3 αστέρων στο Τολό με δυνατότητα διαμονής έως και τον Νοέμβριο. Οι πελάτες του FTI θα έχουν πρόσβαση στην Αττική και στα νοτιοανατολικά θέρετρα της Πελοποννήσου απευθείας από το αεροδρόμιο της Αθήνας. Ο FTI πετάει με την Aegean Airlines και τους συνεργάτες της Air Berlin Group καθημερινά από 8 πόλεις της Γερμανίας, καθώς και από τη Βιέννη, τη Ζυρίχη και τη Γενεύη προς την Αθήνα. Οι συνδέσεις συμπληρώνονται με πτήσεις προς την Καλαμάτα.

Επιπροσθέτως, ο FTI ανακοίνωσε ότι θα αυξήσει κατά 20% τον αριθμό των συνεργαζόμενων καταλυμάτων κυρίως 4 και 5 αστέρων στη Χαλκιδική και την Ολυμπιακή Ακτή. Σύμφωνα με τον κ. Σίλερ, «η Βόρεια Ελλάδα ζει αυτό το καλοκαίρι μία αναγέννηση. Αναμένουμε ότι η ζήτηση θα συνεχίσει να αυξάνεται το επόμενο έτος».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή