Πυρά κατά κυβέρνησης για τις απολαβές από την Πρόεδρο της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων

Πυρά κατά κυβέρνησης για τις απολαβές από την Πρόεδρο της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

 Σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης και του υπουργού Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη εξαπέλυσε η πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων Βασιλική Θάνου με σημείο αιχμής την μη εφαρμογή των αποφάσεων του Μισθοδικείου για τις απολαβές των δικαστών. Επί του θέματος τοποθετήθηκαν οι πρόεδροι όλων των δικαστικών ενώσεων ενώ η κ. Θάνου έκανε μεταξύ άλλων λόγο για «κυβέρνηση απολυταρχικού κράτους».

 Ως προς τις δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών ότι η δικαστική εξουσία δεν αποφασίζει τη δημοσιονομική πολιτική η κ. Θάνου -είπε «υποδεικνύουν αλαζονική λογική και ευρίσκονται εκτός των πλαισίων του κράτους δικαίου».

 Επιτέθηκε επίσης στον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρα επισημαίνοντας ότι «δεν δικαιούται να παραπληροφορεί τον ελληνικό λαό περί δήθεν καταβολής εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ στους δικαστές, προφανώς με σκοπό να στρέψει τους πολίτες εναντίον μας».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή