Η Elle Macpherson αποκαλύπτει τα μυστικά ομορφιά της

Η Elle Macpherson αποκαλύπτει τα μυστικά ομορφιά της

2' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Elle Macpherson έχει κλείσει τα 50 κι όμως μοιάζει το ίδιο λαμπερή με μια γυναίκα που έχει τα μισά της χρόνια. Το διάσημο μοντέλο δεν αγχώθηκε ποτέ για την εμφάνισή της γιατί, όπως αποκάλυψε, είχε από καιρό προετοιμαστεί για αυτή την ηλικία. Εδώ και δέκα χρόνια έχει ξεκινήσει μια ειδική ρουτίνα περιποίησης ώστε να μην χρειαστεί να περάσει από την καρέκλα του πλαστικού χειρούργου ούτε να χρειαστεί να κάνει κάποια ακραία αλλαγή.

Σε συνέντευξή της στο αμερικάνικο περιοδικό Ocean Drive, η Elle εξήγησε πως ξεκίνησε αποτοξίνωση όταν ήταν 40 ετών: «Δεν ένιωσα καμιά πίεση όταν έκλεισα τα 50, ίσως επειδή προετοιμαζόμουν για αυτή τη φάση της ζωής μου για πολύ καιρό. Στα 40 μου ξεκίνησα να εστιάζω στην υγεία μου. Σταμάτησα να πίνω και να παίρνω φάρμακα –ακόμα και ασπιρίνη- και ξεκίνησα πραγματικά να αποτοξινώνω τον οργανισμό μου».  Για αυτό όπως λέει χαρακτηριστικά «όταν έκλεισα τα 50 δεν αισθάνθηκα να βαλτώνω ούτε σωματικά ούτε συναισθηματικά. Δεν είπα ‘Θεέ μου, καλύτερα να ανασυγκροτηθώ’ αισθανόμουν σαν να είχα αναγεννηθεί».

Όπως έχει δηλώσει η Macpherson που έγινε γνωστή ως ‘το κορμί’ και κατάφερε να κάνει εξώφυλλα στα πιο δημοφιλή περιοδικά ανά τον κόσμο, έχει καταφέρει να έχει ακόμα την καλλίγραμμη, σέξι σιλουέτα που την έκανε διάσημη χάρη στα συμπληρώματα διατροφής της εταιρείας της ‘WelleCo’ και συγκεκριμένο το ‘The Super Elixir’ το οποίο πίνει μαζί με νερό καρύδας. Η Elle ποζάρει ακόμα μπροστά στην κάμερα επιδεικνύοντας τα γυμνασμένα πόδια της και την αψεγάδιαστη επιδερμίδα της επιβεβαιώνοντας ότι η ομορφιά δεν έχει να κάνει με την ηλικία: «’Η ομορφιά σε κάθε ηλικία’ είναι ένα βαρετό κλισέ αλλά πράγματι η ομορφιά δεν ανήκει μόνο στην νεότητα. Υπάρχει μια μεγάλη κίνηση που το υποστηρίζει αυτό», λέει το μοντέλο.

Η Elle Macpherson έχει αυτοπεποίθηση για την εμφάνισή της όμως, όταν το περασμένο καλοκαίρι είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία της με μπικίνι στο Instagram, δεν περίμενε την θετική αντίδραση του κόσμου: «Έλαβα ένα e-mail από τον συνεργάτη μου που μου ζητούσε να τραβήξω μια selfie μου ενώ ήμουν διακοπές για να την ανεβάσει στο διαδίκτυο. Του απάντησα ότι δεν συνηθίζω να βγάζω selfies οπότε ζήτησα από τη θετή μου κόρη να τη βγάλει. Είχα μόλις γυρίσει από το μπάνιο μου και απλά τη δημοσίευσα. Η αντίδραση του κόσμου ήταν φαινομενική».

Η ζωή της Elle υπήρξε πάντα λαμπερή, όμως πλέον προσπαθεί να βιώσει τα θετικά της οικογενειακής ζωής. Είναι παντρεμένη με τον δισεκατομμυριούχο Jeffrey Soffer και μεγαλώνει τα δυο παιδιά της – από τον πρώην της Arpad Busson – Flynn και Aurelius μαζί με τα παιδιά του συζύγου της στο Μαϊάμι: «Τα καλύτερα δώρα μου είναι ο άντρας μου που λατρεύω και η οικογένειά μας. Έχουμε πέντε παιδιά μαζί σε διαφορετικά σημεία της χώρας. Η ζωή είναι πλούσια, ικανοποιητική και μερικές φορές πυρετώδης», λέει η Elle η οποία επιμένει να πηγαίνει τον γιο της στο σχολείο με μια Porsche. Και παρόλο που ο γιος της δεν συμπαθεί το αθλητικό αμάξι της μητέρας του, εκείνη επιμένει να διατηρήσει λίγη από τη λάμψη και τη ζωντάνια των νεανικών της χρόνων στην καθημερινότητά της. Ακριβώς όπως κάνει και με την εμφάνισή της.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή