Γ. Καρατζαφέρης: Δεν επιστρέφω στη Ν.Δ.

Γ. Καρατζαφέρης: Δεν επιστρέφω στη Ν.Δ.

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κάθε περίπτωση επιστροφής του στη Ν.Δ. απέκλεισε χθες ο κ. Γ. Καρατζαφέρης, διαλύοντας έτσι το πολιτικό φλερτ που ο ίδιος είχε καλλιεργήσει τους τελευταίους μήνες με δηλώσεις προσέγγισής του με το πάλαι ποτέ κόμμα του. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Vima Fm, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ όχι μόνο δήλωσε ότι «δεν μιλάει με τον Αντώνη Σαμαρά», αλλά διέψευσε και τις φημολογίες περί πιθανής προσέγγισής του με τον Πάνο Καμμένο εξαιτίας των δεσμών που, όπως είπε, διατηρούν οι ΑΝΕΛ με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Παρά το γεγονός, ωστόσο, ότι ο κ. Καρατζαφέρης υπονόησε ότι θα διεκδικήσει και πάλι μόνος την ψήφο των πολιτών, δήλωσε αισιόδοξος ότι θα κατορθώσει να μην κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ. «Δεν θα παραδώσω την Ελλάδα στο κράτος των Εξαρχείων. Θα προσπαθήσω, με όλες μου τις δυνάμεις, αυτό να το αποτρέψω», είπε.

Ερωτηθείς, τέλος, για το ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών με αφορμή την προεδρική εκλογή, προέβη σε μια καθ’ όλα καινοφανή πρόταση. Εισηγήθηκε στον κ. Αντ. Σαμαρά να παραδώσει οικειοθελώς την πρωθυπουργία στον κ. Δημ. Αβραμόπουλο (σ.σ. από σήμερα αναλαμβάνει και τυπικώς τα νέα του καθήκοντα ως κομισάριος της Ε.Ε.) καθώς, όπως είπε, «ο Αβραμόπουλος μπορεί ευκολότερα να μαζέψει τους 180 βουλευτές που χρειάζονται για τη διαδοχή του Κάρ. Παπούλια».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή