Εισαγγελική έρευνα για όσα έγιναν στο Καραϊσκάκη με ΠΑΟ

Εισαγγελική έρευνα για όσα έγιναν στο Καραϊσκάκη με ΠΑΟ

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη διερεύνηση ποινικών ευθυνών της διοίκησης και των συνδέσμων φιλάθλων του Ολυμπιακού για τα επεισόδια που σημειώθηκαν κατά τον ποδοσφαιρικό αγώνα με τον Παναθηναϊκό στις 26 Οκτωβρίου στο γήπεδο Καραϊσκάκη, ζητεί ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Αθανάσιος Ακριτίδης. Για το θέμα ήδη διενεργείται προκαταρκτική έρευνα από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά, ωστόσο ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου ζητεί να εστιαστεί η έρευνα σε ενδεχόμενες ευθύνες της πλευράς του Ολυμπιακού. Οπως επισημαίνεται στην παραγγελία του, φίλαθλοι στον ποδοσφαιρικό αγώνα έριξαν μεγάλες ποσότητες καπνογόνων, βεγγαλικών και κροτίδων, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί επικίνδυνη κατάσταση για την υγεία τόσο των ποδοσφαιριστών όσο και των φιλάθλων.

Οπως, υπογραμμίζει ο κ. Ακριτίδης, λίγες μέρες πριν από την επίμαχη συνάντηση, στο ίδιο γήπεδο κατά τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Γιουβέντους δεν παρουσιάστηκε παρόμοιο φαινόμενο. Κατόπιν αυτών κ. Ακριτίδης ζητεί από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά, να ερευνηθούν κατά προτεραιότητα οι τυχόν ευθύνες της διοίκησης του Ολυμπιακού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή