Βαθμός πρόκρισης για ΠΑΟΚ στην Ιταλία

Βαθμός πρόκρισης για ΠΑΟΚ στην Ιταλία

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πολύτιμο βαθμό πήρε ο ΠΑΟΚ στη Φλωρεντία από την Φιορεντίνα και διατήρησε τις ελπίδες του για πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Το τελικό 1-1 στο Αρτέμιο Φράνκι διαμορφώθηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα και αφήνει στον «Δικέφαλο» με μια γλυκόπικρη γεύση, γιατί προηγήθηκε και δικαίως «φωνάζει» για το γκολ του Αθανασιάδη που ακυρώθηκε.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για τη Φιορεντίνα. Μετά το 13΄ όταν ο ΠΑΟΚ είχε την πρώτη κλασική ευκαιρία με τον Περέιρα, του οποίου το σουτ πέρασε ελάχιστα έξω, οι Ιταλοί κυριάρχησαν πλήρως. Ο Αγγελος Αναστασιάδης θέλησε να θωρακίσει την άμυνά του, πέρασε τον Μαντούρο αντί του Περέιρα, γύρισε από το 4-4-2 σε 3-5-2 και ο ΠΑΟΚ… εμφανίστηκε ξανά στο γήπεδο. Απείλησε με τους Σαλπιγγίδη και Γκολάσα στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου και έχει το δικαίωμα να διαμαρτύρεται για τη φάση του 55΄ όταν ο Αθανασιάδης σκόραρε αλλά υποδείχθηκε λανθασμένα σε θέση οφσάιντ. Ο «Δικέφαλος» πήρε τον έλεγχο του αγώνα και ευτύχησε να δει αυτή την υπεροχή να μετουσιώνεται σε πράξη στο 81΄. Ο Μάρτενς βρέθηκε στην κατάλληλη θέση και μετά τον συνδυασμό Γκολάσα και Αθανασιάδη πήρε την ασίστ από τον αρχηγό του ΠΑΟΚ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1! Η χαρά του «Δικεφάλου» κράτησε επτά λεπτά. Η Φιορεντίνα κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή και ο Πασκουάλ με αριστοτεχνικό χτύπημα έγραψε το 1-1.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Ταταρουσάνου, Ροντρίγκεζ, Βάργκας (70΄ Μπόρχα Βαλέρο), Πιζάρο, Κουδράδο, Κούρτιτς, Μπασάντα, Τόμοβιτς (86΄ Μπαμπακάρ), Πασκουάλ, Λατσάρι (57΄ Μαρίν), Γκόμεζ.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κίτσιου, Κατσικάς, Βίτορ, Σπυρόπουλος (90΄ Τζαβέλλας), Τζανδάρης, Τζιόλης, Γκολάσα, Περέιρα (46΄ Μαντούρο), Σαλπιγγίδης (71΄ Μάρτενς), Αθανασιάδης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή