Σύλληψη για δολοφονία στα Χανιά

Σύλληψη για δολοφονία στα Χανιά

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από την ΕΛΑΣ συνελήφθη, κατόπιν συντονισμένης επιχείρησης, ο άνδρας, 37 ετών, που αναζητούσαν οι αρχές ύστερα από την απόφαση του Εφετείου Κρήτης με την οποία είχε κηρυχθεί ένοχος για τη δολοφονία μιας γυναίκας το 2003 στα Χανιά και την απόπειρα δολοφονίας κατά συγγενικού του προσώπου που είχε σχέση με το θύμα.

Ο δράστης στη δίκη πρώτου βαθμού είχε κριθεί αθώος, ωστόσο, στο εφετείο όπου προ ημερών εκδικάστηκε η υπόθεση κρίθηκε ένοχος και του επιβλήθηκε ποινή ισόβιας κάθειρξης για την δολοφονία και ποινή 18 ετών για την απόπειρα δολοφονίας.

Ο κατηγορούμενος δεν είχε εμφανιστεί στο δικαστήριο και αναζητείτο από τις αρχές. Το πρωί της Παρασκευής, αστυνομικοί κατάφεραν να τον συλλάβουν ύστερα από οργανωμένη επιχείρηση σε απόκρημνη περιοχή, όπου βρίσκεται το σπίτι του στην Ανώπολη Σφακίων και να τον οδηγήσουν στο αστυνομικό μέγαρο Χανίων για την εκτέλεση της ποινής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT