Παρέμβαση 5 ανεξάρτητων βουλευτών για τα Ναυπηγεία Ελευσίνας

Παρέμβαση 5 ανεξάρτητων βουλευτών για τα Ναυπηγεία Ελευσίνας

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

 Το πρόβλημα που έχει προκύψει με τους απλήρωτους εργαζομένους στα Ναυπηγεία Ελευσίνας θέλησαν να αναδείξουν την Τρίτη οι κ. Σπ. Λυκούδης, Βασ. Οικονόμου, Χρ. Αηδόνης, Π. Τατσόπουλος και Γρ. Ψαριανός.

Οι εν λόγω πέντε βουλευτές που έχουν συμφωνήσει να δρουν στο εξής από κοινού (ασχέτως των επιλογών που θα κάνουν όταν γίνουν εκλογές) κατέθεσαν χθες κοινή ερώτηση στους υπουργούς Ανάπτυξης και Ναυτιλίας ζητώντας τους εξηγήσεις για την διελκυστίνδα που έχει προκληθεί μεταξύ του κράτους και των Ναυπηγείων Ελευσίνας με συνέπεια οι εργαζόμενοι σε αυτά να έχουν μείνει απλήρωτοι επί οκτώ και πλέον μήνες.

Αφού επισημαίνουν ότι είναι αδιανόητο να υπάρξει εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης χωρίς να έχει ως βασικό πυλώνα την Ναυπηγική Βιομηχανία, ζητούν να πληροφορηθούν σε ποιες ενέργειες θα προβεί η κυβέρνηση για να επιλυθεί το ταχύτερο το πρόβλημα που έχει προκληθεί στα Ναυπηγεία.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή