Γιατί ο Benedict Cumberbatch ανακοίνωσε τον αρραβώνα του στις αγγελίες των Times;

Γιατί ο Benedict Cumberbatch ανακοίνωσε τον αρραβώνα του στις αγγελίες των Times;

2' 46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Benedict Cumberbatch έγινε γνωστός από τον ρόλο του στη δημοφιλή βρετανική σειρά Sherlock και κατάφερε να αποκτήσει ένα φανατικό κοινό με τη βρετανική γοητεία του και το αστείρευτο ταλέντο του. Ο 38χρονος ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία του νορβηγού σκηνοθέτη Morten Tyldum, ‘The Imitation Game’, στο πλευρό της Keira Knightley, πρόσφατα ανακοίνωσε τον αρραβώνα του στη κοινωνική στήλη των Times προκαλώντας μεγάλη έκπληξη στον κόσμο της showbiz για την επιλογή του. Γιατί δεν το ανακοίνωσε στα social media, σε μια συνέντευξη ή στην τηλεόραση;

Ο δημοφιλής ηθοποιός προτιμά να διατηρεί χαμηλό προφίλ όσον αφορά στο δημόσιο προφίλ του. Είναι ένας από τους λόγους που δεν θέλησε να προκαλέσει με την αναγγελία του αρραβώνα του αλλά επέλεξε τον πιο παραδοσιακό τρόπο για να δημοσιεύσει το χαρμόσυνο αυτό γεγονός. Όπως είπε στην αμερικάνικη εφημερίδα ‘USA Today’ «είναι φυσιολογική πρακτική στη χώρα μου. Ήταν ένας τρόπος να ενημερώσουμε τους φίλους μας πριν δουν το δαχτυλίδι στο δάχτυλό της». Ο Benedict που ενσαρκώνει απόλυτα το προφίλ του Mr. Darcy, του βρετανού παραδοσιακού, ελκυστικού και ραφινάτου άντρα (όπως τον είχε υποδυθεί ο Matthew Macfadyen στο Pride and Prejudice), δηλώνει και ο ίδιος παραδοσιακός στο αμερικάνικο περιοδικό People: «Αυτό θα έκανα αν δεν ήμουν κάπως διάσημος. Είναι ο παραδοσιακός τρόπος. Ήθελα να έχω έλεγχο του μηνύματος. Δεν γράφω tweets ούτε ασχολούμαι με τα social media. Είναι πολύ απρόσωπο. Προτιμώ αυτό που έκανα για να ενημερώσω τον κόσμο, παρά να μας δουν να κοιταζόμαστε στα μάτια και να φοράμε δαχτυλίδι. Ήθελα να είναι δικιά μας αυτή η στιγμή».

Ο Cumberbatch και η αρραβωνιαστικιά του, η θεατρική σκηνοθέτης και ηθοποιός Sophie Hunter, από την αρχή της σχέσης τους δεν θέλησαν να γίνουν αντικείμενο σχολιασμού στα περιοδικά για αυτό απέφευγαν τις κοινές εμφανίσεις. Η σχέση τους ξεκίνησε το 2009 στα γυρίσματα της ταινίας ‘Burlesque Fairytales’ αλλά φωτογραφήθηκαν μαζί για πρώτη φορά φέτος το καλοκαίρι αφού αποφεύγουν συστηματικά τον φωτογραφικό φακό. Ο ηθοποιός μάλιστα όταν είχε χαρακτηριστεί ως ο ‘μεγαλύτερος γόης της χρονιάς’ από τα media, είχε πει πως δεν αξίζει αυτό τον τίτλο: «Θα υπάρξει κι άλλος» δήλωσε δείχνοντας για ακόμα μια φορά πόσο σεμνός είναι απέναντι στη δημοσιότητα. Παρά το γεγονός ότι δεν θέλησε να  μοιραστεί με τους θαυμαστές τους την ανακοίνωση του αρραβώνα, ο Benedict τελικά είδε με θετικό μάτι τα ευχαριστήρια σχόλια στα social media δηλώνοντας ότι έκαναν αυτή την χαρούμενη στιγμή στη ζωή του πιο ξεχωριστή: «Ένα από τα πιο ωραία πράγματα με τον αρραβώνα που δεν περιμέναμε ήταν το πόση πολλή αγάπη δεχθήκαμε. Νόμιζα ότι θα ήταν μια δήλωση του έρωτά μας και της πρόθεσής μας να παντρευτούμε αλλά τελικά ήταν ο κόσμος, η οικογένεια και οι φίλοι που θέλησαν να δηλώσουν την αγάπη τους. Είναι εκπληκτικό».

Ο βρετανός ηθοποιός δεν έχει κανένα λογαριασμό στα social media και δεν είναι από τους πιο δημοφιλείς ηθοποιούς στο internet, αλλά, παρά το γεγονός ότι ζούμε σε μια εποχή που αν δεν ‘υπάρχεις online’ δεν είσαι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, έχει καταφέρει να αποδείξει ότι ένας ενδιαφέρον άνθρωπος είναι ενδιαφέρον κυρίως offline. Για αυτό κάθε φορά που οι δημοσιογράφοι έχουν την ευκαιρία να τον συναντήσουν από κοντά σπεύδουν να μάθουν όσα μπορούν για εκείνον. Για αυτό ο Benedict κλήθηκε να απαντήσει και στην ερώτηση για το αν σκοπεύει να κάνει παιδιά. Και απάντησε ακριβώς όπως περιμέναμε, με τον πιο φυσιολογικό τρόπο: «Θέε μου, η μαμά μου επίσης περιμένει ‘Cumber-παιδιά’»! 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή