Αναβλήθηκε η αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ

Αναβλήθηκε η αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την αναβολή όλης της έκτης αγωνιστικής της Φούτμπολ Λιγκ αποφάσισε η διοργανώτρια αρχή έπειτα από την προχθεσινή απόφαση του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Γ. Ανδριανού να αναβάλει έξι αγώνες λόγω της επετείου του Πολυτεχνείου και της έλλειψης επαρκών αστυνομικών δυνάμεων. Τα παιχνίδια της έκτης αγωνιστικής θα γίνουν την Κυριακή 23/11.

H ανακοίνωση της Φούτμπολ Λιγκ αναφέρει: «Μετά την από 12-11-2014 απόφαση του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Ανδριανού Ιωάννη για την αναβολή έξι αγώνων της 6ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ του 1ου και του 2ου Ομίλου αγωνιστικής περιόδου 2014 – 2015 λόγω των εορταστικών εκδηλώσεων της 41ης Επετείου του Πολυτεχνείου, η FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ αποφάσισε για λόγους ισονομίας τη μετάθεση των αγώνων της 6ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ του 1ου και του 2ου Ομίλου για την Κυριακή 23-11-2014».

Υπενθυμίζεται ότι προχθές ο κ. Ανδριανός, έπειτα από εισηγήσεις της αστυνομίας και της ΔΕΑΒ είχε αποφασίσει την αναβολή των αγώνων Παναιγιάλειος – Απόλλων Σμύρνης, Παναχαϊκή – ΑΕΚ, Καλλιθέα – Αχαρναϊκός, Λάρισα – Τύρναβος, Φωκικός – Ηρακλής, Αγροτικός Αστέρας – Παναιτωλικός καθώς και του αγώνα καλαθοσφαίρισης της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Μπάσκετ Λιγκ, ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός.

Ευθύνες και αποκλεισμός

Ευθύνες στους τρεις προπονητές της Εθνικής Νέων καθώς και στους ποδοσφαιριστές Δώνη και Πόζογλου επιρρίπτει το πόρισμα της επιτροπής της ΕΠΟ η οποία διερεύνησε τα αίτια διασυρμού με 10-0 από την Ελβετία σε φιλικό αγώνα. Αποφασίστηκε η διακοπή συνεργασίας με τους προπονητές και η μη κλήση στην Εθνική των δύο ποδοσφαιριστών μέχρι νεωτέρας λόγω πειθαρχικών παραπτωμάτων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή