Lavipharm MDA Runner: Όλοι νικητές!

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι εργαζόμενοι της εταιρείας νωρίς το πρωί της Κυριακής 9 Νοεμβρίου έλαβαν θέσεις και έτρεξαν στις διαδρομές των 5 και 10 χιλιομέτρων τιμώντας το ιδεώδες της άμιλλας και της προσφοράς στη μεγάλη αυτή παγκόσμια γιορτή του αθλητισμού. Μεταφέροντας το μήνυμα της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης, η Lavipharm στήριξε και φέτος τους σκοπούς του MDA Ελλάς κι ενίσχυσε την προσπάθεια για τη δημιουργία Ειδικής Μονάδας Νευρομυϊκών Παθήσεων για ενήλικες ασθενείς.

Παράλληλα, στο περίπτερο του Σωματείου στο χωριό των Χορηγών, είχε στηθεί και φέτος ο Σταθμός Αντισηψίας Lavisept προσφέροντας ήπια αντισηψία σε δρομείς και επισκέπτες από όλο τον κόσμο, ενώ όλοι οι MDA Runners μοιράστηκε αντηλιακή προστασία Helioderm της CASTALIA.

Η Lavipharm είναι ένας ολοκληρωμένος Όμιλος έρευνας, ανάπτυξης, παραγωγής, εισαγωγής, εμπορίας και διανομής φαρμάκων, καλλυντικών και προϊόντων υγείας στην Ελλάδα, με έντονη διεθνή δραστηριότητα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή