Σε Ρόδο και Ηράκλειο η British

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η βρετανική εταιρεία διευρύνει το δίκτυο των δρομολογίων της για το καλοκαίρι 2015.

Πριν καλά-καλά περάσει ένας μήνας από την ανακοίνωση της British Airways για την απευθείας σύνδεση του Λονδίνου με την Κω και την Κέρκυρα την ερχόμενη εαρινή και θερινή σεζόν, έρχεται η Ρόδος και το Ηράκλειο να προστεθούν στους νέους καλοκαιρινούς προορισμούς της εταιρείας.

Συγκεκριμένα, η British θα συνδέει το Λονδίνο με τη Ρόδο κάθε Τετάρτη και Σάββατο -αρχής γενομένης στις 29 Απριλίου 2015-, ενώ για το Ηράκλειο της Κρήτης οι πτήσεις θα είναι τέσσερις την εβδομάδα, κάθε Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Κυριακή, με ημερομηνία έναρξης την 26η Απριλίου. Και οι δύο προορισμοί θα συνδέονται με το αεροδρόμιο του Γκάτγουικ, θα είναι σε ισχύ μέχρι το τέλος της τουριστικής περιόδου, ενώ βρίσκονται ήδη προς πώληση μέσα από το ba.com ή μέσω των ταξιδιωτικών πρακτορείων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι Κως, Κέρκυρα, Ρόδος και Ηράκλειο προστίθενται στα ήδη υπάρχοντα καλοκαιρινά δρομολόγια της Μυκόνου, της Σαντορίνης και της Θεσσαλονίκης.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT