Περισσότερη Νέα Υόρκη από την Delta

Περισσότερη Νέα Υόρκη από την Delta

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την αύξηση της συχνότητας των δρομολογίων της από την Αθήνα ανακοίνωσε η εταιρεία.

Με 11 απευθείας πτήσεις την εβδομάδα θα εξυπηρετεί το ερχόμενο καλοκαίρι η αμερικανική αεροπορική εταιρεία Delta Air Lines το δρομολόγιο που συνδέει την Αθήνα με τη Νέα Υόρκη.

Οι πτήσεις της Delta θα ξεκινήσουν και πάλι στις 30 Μαρτίου 2015 με πέντε πτήσεις την εβδομάδα, οι οποίες θα αυξηθούν σε επτά (μία καθημερινά) από τις 2 Μαΐου, για να φτάσουν συνολικά τις 11 την εβδομάδα από τις 3 Ιουνίου.

Τι σημαίνει αυτό; Στη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών με υψηλή ζήτηση, η Delta θα προσφέρει 5.900 θέσεις την εβδομάδα μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ.

Ολες δε οι πτήσεις από την Αθήνα θα πραγματοποιούνται σε συνεργασία με την κοινοπραξία Air France – KLM και Alitalia. Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με το Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, το 2013 περίπου 755.000 Αμερικανοί τουρίστες επισκέφτηκαν την Ελλάδα, αριθμός αυξημένος κατά 35% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή