Το ιδανικό μακιγιάζ για το γραφείο

Το ιδανικό μακιγιάζ για το γραφείο

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είτε έχετε ένα job interview είτε θέλετε να κάνετε ένα κομψό μακιγιάζ για το γραφείο, τότε πρέπει να προσέξετε ώστε να τελειοποιήσετε ένα διακριτικό αποτέλεσμα που θα τονίζει τα πιο όμορφα χαρακτηριστικά σας.

Ξεκινήστε με την ενυδατική σας κρέμα: Πλύνετε καλά το πρόσωπό σας, εφαρμόστε την ενυδατική σας και την κρέμα ματιών και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε το make up και την πούδρα σας για να καλύψετε μικρές ατέλειες, όπως κοκκινίλες ή σπυράκια

Beauty look: Χρησιμοποιήστε ουδέτερες σκιές ματιών, όπως μπεζ ή ανοιχτό καφέ, ένα καφέ μολύβι ματιών, γιατί το μαύρο είναι πιο ‘σκληρό’ χρώμα, ενώ καλό θα είναι να έχετε καλοσχηματισμένα φρύδια. Φορέστε ένα ματ κραγιόν που θα είναι κοντά στη φυσική σας απόχρωση και μην επιλέξετε lip gloss. Ολοκληρώστε το beauty look σας με ένα απαλό ρουζ που θα προσφέρει στο πρόσωπό σας μία φρέσκια όψη και μία φυσική λάμψη.

Μαλλιά-Νύχια: Αν έχετε job interview μη λουστείτε την ίδια ημέρα αλλά την προηγούμενη. Έτσι θα αποφύγετε το φριζάρισμα και δεν θα παιδευτείτε για να τους δώσετε φόρμα, αφού θα έχουν πάρει ήδη. Τα νύχια σας πρέπει να είναι εξίσου περιποιημένα με τα μαλλιά και το πρόσωπό σας. Αν δεν θέλετε να περάσετε ένα απλό, διάφανο βερνίκι, προτιμήστε μία ουδέτερη, απαλή απόχρωση.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT