Μύθοι και αλήθειες για το τέλειο σχήμα φρυδιών

Μύθοι και αλήθειες για το τέλειο σχήμα φρυδιών

1' 41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κάθε χειμώνα έρχεται η στιγμή που αναρωτιέστε ποιο σημείο του προσώπου πρέπει να τονιστεί περισσότερο, σύμφωνα με τις τάσεις που ξεχώρισαν από τις εβδομάδες μόδας ανά τον κόσμο και το Hollywood. Φέτος το σχήμα των φρυδιών ήταν αυτό που συζητήθηκε περισσότερο με την μόδα να θέλει έντονα  φρύδια με τετράγωνο σχήμα που ταιριάζει στις περισσότερες γυναίκες.

Ωστόσο,  υπάρχουν κάποιοι μύθοι σχετικά με το σχήμα και το βάψιμο των φρυδιών μας, τους οποίους όλοι κάνουμε από συνήθεια, αλλά στην πραγματικότητα δεν θα έπρεπε.

1. ΜΥΘΟΣ: Το μολύβι φρυδιών είναι ο καλύτερος τρόπος να καλύψεις τα κενά των φρυδιών σου.

ΑΛΗΘΕΙΑ: Οι περισσότερες γυναίκες χρησιμοποιούμε ένα μολύβι φρυδιών για να καλύψουμε τα κενά στα φρύδια μας. Ωστόσο, το αποτέλεσμα τις περισσότερες φορές δεν είναι και τόσο φυσικό. Αν, λοιπόν, θέλετε να δώσετε φυσικό αποτέλεσμα στα φρύδια σας, τότε καλά θα κάνετε να αφήσετε στην άκρη το μολύβι και να χρησιμοποιήσετε μία πούδρα. Η πούδρα που χρησιμοποιείτε το καλοκαίρι είναι το καλύτερο προϊόν για να γεμίσετε τα κενά στα φρύδια σας και να πετύχετε μεγάλη διάρκεια. Απλώστε μία ‘’γενναία’’ στρώση πούδρας και στη συνέχεια –αν θέλετε- τελειοποιήστε με το μολύβι φρυδιών.

2. ΜΥΘΟΣ: Δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα για να μεγαλώσουν γρηγορότερα τα φρύδια σας.

ΑΛΗΘΕΙΑ: Κι Αν έχετε ‘βγάλει’ αρκετές τρίχες από τα φρύδια σας, τότε υπάρχει τρόπος για να μεγαλώσουν πιο γρήγορα. Η λύση είναι απλή. Μπορείτε να τα βουρτσίζετε καθημερινά -είτε με μία παλιά οδοντόβουρτσα είτε με ένα ειδικό βουρτσάκι- προς τα πάνω και βάλετε λίγο βαζελίνη. ‘Έτσι τα φρύδια σας θα μεγαλώσουν πιο γρήγορα και θα γίνουν πιο πυκνά.

3. ΜΥΘΟΣ: Τα έντονα φρύδια ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες.

ΑΛΗΘΕΙΑ: Ο Malynda Vigliotti, ιδρυτής του Boom Boom Brow Bar υποστηρίζει πως το σχήμα των φρυδιών μας αναλογεί με το σχήμα του προσώπου μας. Για παράδειγμα φανταστείτε την Gwyneth Paltrow με μεγάλα τετράγωνα φρύδια- και όχι καμπυλωτά- όπως έχει τώρα; Επομένως αν έχετε πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς-δηλαδή πιο στρογγυλό- τότε  μην αντιγράψετε το πυκνό φρύδι της Cara Delevingne, αλλά προτίμησε την πιο soft εκδοχή.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή