Δερμάτινη φούστα: 4 τέλειοι συνδυασμοί

Δερμάτινη φούστα: 4 τέλειοι συνδυασμοί

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μία δερμάτινη φούστα αποτελεί σίγουρα ένα από τα πιο θηλυκά και μοντέρνα κομμάτια μιας γυναικείας γκαρνταρόμπας και ανάλογα με το στιλ της σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε ένα διαφορετικό look κάθε φορά.

Mini ή midi φοριέται πρωί, απόγευμα, βράδυ και συνδυάζεται με τα κατάλληλα tops και αξεσουάρ για ένα καλόγουστο αποτέλεσμα. Αν διστάζατε μέχρι τώρα να εντάξετε τη δερμάτινη φούστα και στη δική σας γκαρνταρόμπα, ήρθαμε να σας αλλάξουμε γνώμη με 4 μοντέρνα σύνολα που σας προτείνουμε.

Το πιο σημαντικό φυσικά είναι να επιλέξετε το μήκος και το σχέδιο που κολακεύει τη σιλουέτα σας και σας βοηθάει νιώθετε άνετη, κομψή και sexy.

1. Συνδυάστε τη mini κλος φούστα σας με ένα καρό πουκάμισο και biker boots, ενώ για να ολοκληρώσετε το street girly look σας πρόσθεσε μία μαύρη δερμάτινη backpack.

2. Αν σας αρέσει να πειραματίζεστε με πρωτότυπα σύνολα, φορέστε τη mini φούστα σας με ένα μάλλινο crop top, ένα πανωφόρι τύπου κιμονό ή poncho και συμπληρώστε το outfit με ένα ζευγάρι printed sneakers.

3. Αν σας αρέσουν οι πιο chic εμφανίσεις, μπορείτε να επιλέξετε μία δερμάτινη pencil φούστα κι ένα πουλόβερ με πιο φίνο ύφασμα και να ολοκληρώσετε το look με ένα ζευγάρι χρωματιστές γόβες και ένα statement κολιέ.

4. Μπορείτε να επιλέξετε μία midi κλος φούστα, ένα λευκό πουκάμισο με διακοσμητικές λεπτομέρειες κι ένα ζευγάρι μαύρα ankle boots. Το σύνολό σας συνδυάζει άνεση και στιλ και προσθέτοντας κομψά και stylish αξεσουάρ, το αποτέλεσμα θα είναι πολύ πιο δυνατό και ενδιαφέρον.

Δερμάτινη φούστα: 4 τέλειοι συνδυασμοί-1

Theory 405 Ευρώ

Δερμάτινη φούστα: 4 τέλειοι συνδυασμοί-2

Neil Barrett 185 Eyr;v

Δερμάτινη φούστα: 4 τέλειοι συνδυασμοί-3

 Uterque 125 Ευρώ

Διαβάστε περισσότερα εδώ

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή