Δέκα μέρες εκτός ο Καρέλης, επιβεβαίωση για Καμαρά και ΠΑΟ

Δέκα μέρες εκτός ο Καρέλης, επιβεβαίωση για Καμαρά και ΠΑΟ

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εκπληξη δεν υπήρξε. Οι εξετάσεις που έκανε ο Νίκος Καρέλης με την επιστροφή του από την εθνική μας ομάδα επιβεβαίωσαν τις αρχικές ιατρικές εκτιμήσεις περί θλάσης πρώτου βαθμού στο γαστροκνήμιο. Αυτό σημαίνει ότι ο 22χρονος επιθετικός θα μείνει εκτός προπονήσεων για περίπου δέκα ημέρες και θα χάσει σίγουρα τα παιχνίδια με τον Εργοτέλη (εάν δεν αναβληθεί η επόμενη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας) και με την Ντιναμό την άλλη Πέμπτη στη Μόσχα, για την 5η αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ. Αν όλα πάνε καλά, ο Καρέλης θα υπολογίζεται για τον αγώνα της 12ης αγωνιστικής με τη Βέροια στη Λεωφόρο, πάντα με την προϋπόθεση ότι δεν θα προκύψει θέμα αναβολής του πρωταθλήματος λόγω της απόφασης της ΕΠΟ να μην ορίσει διαιτητές μέχρι νεωτέρας. Εκτός πλάνων παραμένουν και ο Ζέκα με τον Ατζαγκούν. Ο Πορτογάλος μέσος είναι σε καλύτερη κατάσταση και έχει αρχίσει ατομικό πρόγραμμα, σε αντίθεση με τον Νιγηριανό που κάνει θεραπεία.

Με δηλώσεις του σε σουηδικά ΜΜΕ, ο Πάτρικ Μερκ, μάνατζερ του Αλχασάν Καμαρά, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον 21χρονο επιθετικό της Ερεμπρο από τη Σιέρα Λεόνε, αλλά εμφανίστηκε σκεπτικός μετά την απομάκρυνση του Νίκου Νταμπίζα: «Δεν είναι πια μυστικό ότι ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται και έχει παρακολουθήσει από κοντά τον παίκτη. Στον Νταμπίζα άρεσε πραγματικά ο Καμαρά και είναι κρίμα που έπρεπε να φύγει. Πριν αποχωρήσει, όμως, είχε προτείνει την απόκτησή του. Θα δούμε τι θα γίνει. Υπάρχουν κι άλλες ενδιαφερόμενες ομάδες και ελπίζουμε σε κάποια πρόταση».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT