Μπότες: Επιλέξτε τις κατάλληλες για τη σιλουέτα σας

Μπότες: Επιλέξτε τις κατάλληλες για τη σιλουέτα σας

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι καινούριες μαύρες ψηλές μπότες ήταν η αγορά του μήνα. Ψάχνατε τις ιδανικές εδώ και καιρό και τη μέρα που τις είδατε στη βιτρίνα και τις αγοράσατε δίχως δεύτερη σκέψη, νιώσατε απέραντη χαρά. Σήμερα τις φοράτε αλλά κάτι δεν σας αρέσει σε αυτές, απλά δεν ξέρετε τι ακριβώς. Οι μπότες και τα μποτάκια φαίνεται να είναι τα παπούτσια που κολακεύουν κάθε γυναίκα ανεξάρτητα το ύψος, το βάρος και τη σιλουέτα της. Αυτό είναι σχεδόν σωστό, γι’ αυτό και όταν ξαναφορέσατε τις αγαπημένες σας μπότες κάτι δεν σας άρεσε. Ενώ είχαν το σωστό ύψος ίσως τελικά δεν κολάκευαν τόσο πολύ τις γάμπες σας. Κάθε σιλουέτα θέλει το δικό της ζευγάρι και το πιο σημαντικό είναι να βρείτε τον τύπο που σας ταιριάζει.

1. Αν είστε σχετικά μικροκαμωμένη διαλέξτε ζευγάρια με τακούνι για να κολακεύουν περισσότερο τη σιλουέτα σας. Προτιμήστε ένα ζευγάρι ankle boots που δίνουν την αίσθηση μιας πιο ψηλόλιγνης σιλουέτας. Αν είστε μεσαίου αναστήματος και τα πόδια σας είναι πιο κοντά σε σχέση με τον κορμό σας προσπαθήστε να αποφύγετε τις over-the-knee μπότες που καλύπτουν σχεδόν όλο το πόδι.

2. Αν έχετε αθλητικές γάμπες και δεν είναι ιδιαίτερα λεπτές, ο καλύτερος τρόπος για να τις αναδείξετε είναι ένα ζευγάρι ankle boots με τακούνι. Προτιμήστε ένα ζευγάρι μποτάκια με μήκος μέχρι τον αστράγαλο.

3. Αν έχετε πολύ αδύνατα πόδια μάλλον ανήκετε στις τυχερές που τους ταιριάζουν όλα τα μποτάκια και οι μπότες. Το ιδανικό ζευγάρι για εσάς είναι οι ψηλές over-the-knee μπότες που αυτόματα δείχνουν το πόδι σας πιο καμπυλωτό και θηλυκό αφού εφαρμόζουν πάνω του.

4. Αν έχετε σχετικά κοντές και γεμάτες γάμπες προσπαθήστε να αποφύγετε τις ψηλές μπότες. Τα μποτάκια μέχρι τον αστράγαλο είναι το ιδανικό ζευγάρι για τη σιλουέτα σας. Τα τακούνια δίνουν extra βοήθεια.

5. Αν έχετε ψηλά πόδια, μπορείτε να προσθέσετε παραπάνω ύψος με ένα μεσαίο τακούνι ή να διατηρήσετε το κανονικό σας ύψος επιλέγοντας φλατ ζευγάρια μπότες ή μποτάκια.

Δείτε εδώ περισσότερα tips και μπότες για κομψές εμφανίσεις

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT