«Φακελάκι» για καταρράκτη από γιατρό δημόσιου νοσοκομείου

«Φακελάκι» για καταρράκτη από γιατρό δημόσιου νοσοκομείου

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ποινική δικογραφία, αυτόφωρης διαδικασίας, σχηματίστηκε από την υποδιεύθυνση εσωτερικών υποθέσεων Βορείου Ελλάδος, σε βάρος οφθαλμίατρου ηλικίας 51 ετών, που εργάζεται σε δημόσιο νοσοκομείο.

Ο γιατρός, που είναι και προϊστάμενος κλινικής στο εν λόγω νοσοκομείο της Βορείου Ελλάδος, κατηγορείται για δωροληψία και απείθεια καθώς, όπως προέκυψε έπειτα από καταγγελία, απαίτησε τριακόσια ευρώ, για να πραγματοποιήσει εγχείρηση «καταρράκτη» σε συγγενικό πρόσωπο του καταγγέλλοντα, παρακάμπτοντας τις διαδικασίες εξέτασης – εισαγωγής και τη λίστα αναμονής για τις επεμβάσεις στο συγκεκριμένο νοσοκομείο.

Σε προγραμματισμένη συνάντηση που έγινε το πρωί της Τετάρτης στο γραφείο του γιατρού στο νοσοκομείο, ο άνδρας του παρέδωσε το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των τριακοσίων  ευρώ, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε κατά την έρευνα που έγινε από τους αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης εσωτερικών υποθέσεων Βόρειας Ελλάδας.

Προσπάθησε μάλιστα να απωθήσει από το γραφείο τους αστυνομικούς, για να αποφύγει τη σύλληψη.

Ο συλληφθείς, με την ποινική δικογραφία, που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγείται σήμερα στις αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή