Το γλυκό Golden Retriever που εντυπωσίασε στην Φινλανδία

Το γλυκό Golden Retriever που εντυπωσίασε στην Φινλανδία

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Όταν σκεφτόμαστε επιδείξεις σκύλων μας έρχονται στο μυαλό πειθαρχημένα σκυλιά που με την κατάλληλη εκπαίδευση και με περίσσεια δεξιότητα ολοκληρώνουν με επιτυχία τις προκλήσεις στις οποίες διαγωνίζονται. Σε μια επίδειξη σκύλων στη Φινλανδία, όμως, ένα γλυκύτατο Golden Retriever κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις χωρίς να ολοκληρώσει το τεστ σωστά.

Στη δοκιμασία όπου τα σκυλιά καλούνται να επιδείξουν πειθαρχία και να εστιάσουν στις οδηγίες του ιδιοκτήτη τους περνώντας από ένα διάδρομο γεμάτο λιχουδιές χωρίς να τις αγγίξουν, το Golden Retriever όχι μόνο δεν άκουσε τις εντολές αλλά σταμάτησε να φάει και μάλιστα ξαναγύρισε για να δοκιμάσει από όλες  τα πιάτα με τις λιχουδιές. Μπορεί τα προηγούμενα σκυλιά, ένας γερμανικός ποιμενικός και ένας αυστραλιανός ποιμενικός να επέδειξαν τρομερή πειθαρχία, όμως τελικά ήταν το Golden Retriever που εισέπραξε το χειροκρότημα. Ίσως γιατί μας θύμισε ότι μερικές φορές στη ζωή αυτό που έχει σημασία είναι να περνάμε καλά στη διαδρομή χωρίς να εστιάζουμε αποκλειστικά σε ένα στόχο.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή