Πίσω από τις κάμερες

1' 41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επιλεγμένη ευαισθησία

Ενα από τα πολλά περίεργα που συνέβησαν την τελευταία εβδομάδα είναι ότι η Σούπερ Λίγκα με τη βοήθεια της ΕΠΟ έγινε το επίκεντρο των καταγγελιών που έκανε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, καθώς και των παρενεργειών τους. Ενώ οι καταγγελίες αφορούσαν τη διαιτησία που ανήκει στην ΕΠΟ και τον αγώνα Παναχαϊκής – ΑΕΚ που εντάσσεται στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ, η Σούπερ Λιγκ αντιμετώπισε το θέμα σαν να ήταν δική της υπόθεση και με μια ιδιαίτερη ευαισθησία που έρχεται σε ευθεία αντίθεση με τον τρόπο που αντιμετώπισε μια σειρά προγενέστερων περιστατικών βίας σε ανθρώπους του ποδοσφαίρου. Αποτέλεσμα του υπερβάλλοντος ζήλου της σύμπραξης της ηγεσίας του συνεταιρισμού με την ΕΠΟ ήταν να προκληθούν αντιδράσεις από μέλη της, να παραιτηθούν ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος και να αναβληθεί η αγωνιστική.

ΜΠΛΟΥ.

Συνεχίζει απτόητη

Μέσα στον ορυμαγδό των τελευταίων ημερών με τις ραγδαίες εξελίξεις στον χώρο του ποδοσφαίρου, πέρασε στα «ψιλά» η ύπαρξη πέντε νέων ύποπτων αγώνων που έστειλε η UEFA στην ΕΠΟ, και αφορούν τις φετινές διοργανώσεις και αποτέλεσαν προϊόν δημοσιογραφικής έρευνας. Στον πειθαρχικό κώδικα και συγκεκριμένα στην ενότητα περί «ακεραιότητας αγώνων» προστέθηκε το περασμένο καλοκαίρι κατόπιν οδηγίας της UEFA ότι σε περίπτωση ύποπτων αγώνων «τα αρμόδια όργανα της ΕΠΟ χωρίς καθυστέρηση και πριν από την ετυμηγορία των ποινικών δικαστηρίων θα εκδικάζουν τις υποθέσεις». Καμία υπόθεση δεν έχει σταλεί μέχρι σήμερα στα αρμόδια όργανα προς εκδίκαση. Η ΕΠΟ εξακολουθεί να παραβιάζει τους κανόνες που θεσπίζει και που θεωρητικά οφείλει να σέβεται και να εφαρμόζει. ΜΠΛΟΥ.

Δυο-δυο και οι διαψεύσεις

Οι διαψεύσεις πέφτουν… βροχή πάνω στον κ. Σαρρή. Η πρώτη φορά ήταν όταν ο Φερνάντο Σάντος διέψευσε τον πρόεδρο της ΕΠΟ σχετικά με τα αεροπορικά εισιτήρια από Βραζιλία. Η δεύτερη όταν ο Κλαούντιο Ρανιέρι τον διέψευσε για τους διορισμούς στις μικρές εθνικές ομάδες. Η τρίτη όταν ο Τάκης Φύσσας διέψευσε τον ηγέτη της ομοσπονδίας σχετικά με συμμετοχή του στις επαφές με τον κ. Ρανιέρι, και η τέταρτη όταν ο Χιου Ντάλας τον διέψευσε για το ότι έχει δεχθεί απειλές. Φαίνεται πως τα ψέματα είναι σαν τους Χιώτες, πάνε δυο-δυο! Γ. Γ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT