Μεγάλη καθυστέρηση ασθενοφόρου σε τροχαίο με νεκρό στη Σάμο

Μεγάλη καθυστέρηση ασθενοφόρου σε τροχαίο με νεκρό στη Σάμο

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με καθυστέρηση μεγαλύτερη της μίας ώρας έφτασε χθες το απόγευμα το ασθενοφόρο στην περιοχή Αγίου Κωνσταντίνου Σάμου, όπου είχε συμβεί σοβαρό τροχαίο.

Την ώρα που έφτασε το ασθενοφόρο, ένας τραυματίας, πατέρας τεσσάρων παιδιών είχε καταλήξει.  Το ΕΚΑΒ ενημερώθηκε στις 18.03 για το ατύχημα, ενώ το μοναδικό ασθενοφόρο βρισκόταν καθοδόν προς το αεροδρόμιο για να παραλάβει ασθενή που διακομιζόταν από τη Μυτιλήνη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΕΚΑΒ, ο διοικητής του νοσοκομείου Σάμου ζήτησε στις 18.06 τη συνδρομή στρατιωτικού ασθενοφόρου, το οποίο στις 18.40 ξεκίνησε για την περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου, αφού είχε παραλάβει δύο γιατρούς από το νοσοκομείο. Το ασθενοφόρο επέστρεψε στο νοσοκομείο στις 19.45, με την περιοχή του δυστυχήματος να απέχει 24 χιλιόμετρα από το νοσοκομείο.

Για το «χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου», κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Σάμου, επισημαίνοντας τις σημαντικές ελλείψεις σε ασθενοφόρα, προσωπικό και διασώστες στο νησί.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή