Χρωματιστά πουλόβερ για κάθε στιλ

Χρωματιστά πουλόβερ για κάθε στιλ

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το μαύρο, το καφέ και το γκρι μπορεί να ταιριάζουν με πολλά κομμάτια αλλά είναι κάποιες φορές που ανοίγετε τη χειμερινή σας ντουλάπα και το μόνο που αντικρίζετε είναι σκουρόχρωμες αποχρώσεις που δεν σας βοηθούν καθόλου να ξεχωρίσετε τα φορέματα από τα φούτερ αλλά ούτε και τις ζακέτες από τα πουλόβερ. Εκείνη τη στιγμή, λοιπόν, αναρωτιέστε τι φταίει και δεν βάζετε λίγο χρώμα στη ζωή σας και φυσικά στη ντουλάπα σας. Η περίοδος αυτή είναι ιδανική για να αγοράσετε μερικά πουλόβερ με χρώμα και να δημιουργήσετε τα πιο στιλάτα σύνολα για κάθε ώρα της μέρας.

Αρχικά, δοκιμάστε να συνδυάσετε το χρωματιστό σας πουλόβερ με ένα τζιν παντελόνι που είναι σχετικά ουδέτερο, ενώ φροντίστε να προσθέσετε και μερικά μοντέρνα αξεσουάρ. Αν το κόκκινο, το κίτρινο και το μοβ σας φαίνονται έντονα, διαλέξτε μερικές παστέλ αποχρώσεις ή ένα printed σχέδιο. Επόμενο βήμα είναι να συνδυάσετε ένα cozy sweater σε πράσινο ή γαλάζιο με τη floral skater φούστα σας δημιουργώντας ένα άνετο και girly look.

Επενδύστε, λοιπόν, σε πουλόβερ με χρώμα ή σχέδια και δημιουργήστε το πιο καλόγουστο και περιποιημένο αποτέλεσμα.

Χρωματιστά πουλόβερ για κάθε στιλ-1

J.CREW 100Ευρώ

Χρωματιστά πουλόβερ για κάθε στιλ-2

Kenzo 410 Ευρώ

Χρωματιστά πουλόβερ για κάθε στιλ-3

DAGMAR 220 Ευρώ

Δείτε περισσότερα εδώ

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή