Το πρόγραμμα της Κυριακής

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΜΠΑΣΚΕΤ

Τα φλας στο ΣΕΦ

Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στο ΣΕΦ (12.30) ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών. Στις 17.30 ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τον ΚΑΟΔ στο ΟΑΚΑ. Για την 8η αγωνιστική της Α1 γυναικών: 12.00: Ολυμπιακός Βόλου – Πρωτέας Βούλας, Αναγέννηση Νέου Ρυσίου – Τερψιθέα Γλυφάδας, Ιπποκράτης – Παναθλητικός, 14.00: Αθηναϊκός – ΠΑΟΚ

ΒΟΛΕΪ

Πέφτει η αυλαία

Με μία αναμέτρησηολοκληρώνεται η 5η αγωνιστική της Α1 ανδρών βόλεϊ. Η Κηφισιά, η οποία βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με εννέα βαθμούς, αντιμετωπίζει τη Λαμία (19.00) που έχει μόνο έναν βαθμό και είναι 11η. Για την 7η ημέρα της Α1 γυναικών η Ηλιούπολη θα βρει απέναντί της τον Πανναξιακό (13.30).

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Χειμερινός διάπλους

Με τη συμμετοχή δεκάδων φίλων της κολύμβησης διεξάγεται σήμερα ο Χειμερινός Κολυμβητικός Διάπλους του κόλπου της Βουλιαγμένης. Θα αρχίσει στις 11.00 και περιλαμβάνει αποστάσεις 1.000, 2.500, 5.000 μ. και αγώνα για παιδιά.

ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ

«Μικρές» ρακέτες

Με τη συμμετοχή 140 λιλιπούτειων αθλητών και αθλητριών ολοκληρώνεται σήμερα στην Πάτρα το 7ο ανοικτό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης μικρών ηλικιών. Η διοργάνωση διεξάγεται τα τελευταία πέντε χρόνια στη μνήμη του παλαιού παράγοντα Ιωάννη Ασημακόπουλου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή