5 συχνά λάθη ομορφιάς

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν προσέχετε την επιδερμίδα σας χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα προϊόντα αλλά δεν βλέπετε θεαματικά αποτελέσματα, τότε μάλλον κάτι δεν κάνετε σωστά. Τι συμβαίνει, λοιπόν, και δεν έχετε κι εσείς τη λαμπερή επιδερμίδα που τόσο πολύ επιθυμείτε; Βρήκαμε 5 λάθη ομορφιάς τα οποία πρέπει να σταματήσετε γρήγορα αν θέλετε να δείτε άμεσα βελτίωση στο πρόσωπό σας και γενικότερα στην εμφάνισή σας!

1. Μονότονο και βαρετό στιλ μαλλιών

Δεν είναι καλή ιδέα να διατηρείτε το ίδιο στιλ χτενίσματος και κουρέματος ως «σήμα κατατεθέν» σας. Που και που χρειάζεστε μικρές ή μεγάλες αλλαγές που θα σας ανανεώσουν.

2. Δεν προσέχετε τα εργαλεία του μακιγιάζ

Είναι σημαντικό να καθαρίζετε τακτικά (κάθε δύο εβδομάδες) όλα τα εργαλεία του μακιγιάζ σας. Τα σκονισμένα και βρώμικα σφουγγαράκια και πινέλα θα μεταφέρουν τα μικρόβια κατευθείαν στο δέρμα σας, κάτι που μπορεί να προκαλέσει ακμή.

3. Επιλέγετε λάθος προϊόντα ομορφιάς

Η κακή συνήθεια να χρησιμοποιείτε προϊόντα που έχουν λήξει ή αλλοιωθεί και το να βάζετε  make up με βρώμικα χέρια μπορεί να προκαλέσει ακμή ή ερεθισμούς στο δέρμα σας. Πετάξτε όλα τα καλλυντικά που έχουν λήξει ή έχουν διαφορετική υφή και μυρωδιά από όταν τα αγοράσατε και τηρήστε τους κανόνες υγιεινής όταν τα χρησιμοποιείτε.

4. Πέφτετε για ύπνο χωρίς να ξεβαφτείτε

Το make up που παραμένει στο δέρμα σας όλο το βράδυ μπλοκάρει τους πόρους και προκαλεί ερεθισμούς στα μάτια. Τα κύτταρα του δέρματος έχουν ανάγκη από επιδιόρθωση κι ανάπλαση, για αυτό πρέπει να διατηρείτε την επιδερμίδα σας καθαρή και φρέσκια.

Δείτε περισσότερα εδώ

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT