Ο ΟΤΕ αναζητεί τους μάνατζερ του μέλλοντος

Ο ΟΤΕ αναζητεί τους μάνατζερ του μέλλοντος

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τους μελλοντικούς μάνατζερ επιχειρήσεων αναζητεί ο ΟΤΕ μέσω του προγράμματος «ΟΤΕ-Cosmote Graduate Trainee Program». Στόχος του τηλεπικοινωνιακού οργανισμού είναι οι ταλαντούχοι νέοι έως 28 ετών οι οποίοι είναι κάτοχοι μεταπτυχιακού τίτλου. Οσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα, μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις συμμετοχής μέχρι τέλος του έτους (31/12/2014). Δέκα από αυτούς που θα επιλεγούν, θα συμμετάσχουν στο 18μηνης διάρκειας πρόγραμμα κατάρτισης.

Η συμμετοχή όσων επιλεγούν στο πρόγραμμα θα είναι επ’ αμοιβή, ενώ στη συνέχεια, είναι πολύ πιθανόν, η διοίκηση του ΟΤΕ να τους προτείνει να αναλάβουν κάποια οργανική θέση μέσα στον τηλεπικοινωνιακό όμιλο.

Μάλιστα το ίδιο πρόγραμμα ο ΟΤΕ θ’ απευθύνει και στο εσωτερικό του, επιλέγοντας τριάντα εργαζόμενους να συμμετάσχουν σε αυτό. «Η επένδυση σε νέους ανθρώπους, είναι επένδυση στο μέλλον» είπε χθες ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ Μιχάλης Τσαμάζ. «Το πρώτο ΟΤΕ-Cosmote Graduate Trainee Program», πρόσθεσε, «επενδύει σε νέους ανθρώπους και τους παρέχει τα μέσα για να εξελιχθούν σε εξαίρετους, ολοκληρωμένους managers». Τέλος, ο πρόεδρος του ΟΤΕ χαρακτήρισε τον τηλεπικοινωνιακό όμιλο ως ένα «μεγάλο σχολείο» που «μπορεί να δημιουργήσει τους ηγέτες του αύριο». Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μάθουν στη διεύθυνση www.ote-cosmote-graduatetraineeprogram.gr.

Σημειώνεται ότι ο ΟΤΕ δεν είναι η πρώτη φορά που επενδύει στους νέους και μέχρι τώρα σημαντικές δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης έχουν στηρίξει ταλέντα που έχουν όρεξη για δουλειά και διάβασμα. Μεταξύ αυτών οι ετήσιες υποτροφίες όσων πρωτεύουν στην εισαγωγή των πανεπιστημίων, η ενίσχυση νεοφυών επιχειρήσεων κ.ά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT