5 τύποι αντρών που δεν κάνουν για γάμο

5 τύποι αντρών που δεν κάνουν για γάμο

2' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι γυναίκες ερωτευόμαστε με τις λέξεις και οι άντρες με τις πράξεις ή τουλάχιστον έτσι λένε. Ένας άντρας μπορεί να κάνει μια γυναίκα να λιώσει με ένα ποίημα, με υποσχέσεις και με όμορφα κομπλιμέντα. Για αυτό είμαστε πολύ πιο επιρρεπείς σε άντρες που απλά ‘λένε’ αλλά ‘δεν κάνουν’ ποτέ. Υπάρχουν 5 κατηγορίες αντρών που δεν φοβούνται να μιλήσουν για τον γάμο και μελλοντικά σχέδια αλλά κατά βάθος δεν σκοπεύουν να παντρευτούν ποτέ ή απλά δεν κάνουν για γάμο.

1. Ο ‘δεν έχω πρόβλημα να μιλήσουμε για τον γάμο’, αλλά μένει πάντα στα λόγια: Σας αφήνει να του περιγράψετε την ημέρα του γάμου σας όπως την ονειρεύεστε, το πόσα παιδιά θα κάνετε και πώς θα είναι το σπίτι σας αλλά όταν τον ρωτάτε για τα δικά του όνειρα για τη σχέση σας απαντάει «ότι θέλεις, εσύ». Αν δεν το έχει φανταστεί ήδη στο μυαλό του, μάλλον δεν θέλει καν να το σκεφτεί.

2. Ο ‘είμαι άνετος με τον γάμο’: Γνωρίζει καλά ότι δεν χρειάζεται να σας πείσει ή να σας κάνει πρόταση γάμου, αρκεί να σας πει ότι ‘είναι ανοιχτός’ στην ιδέα του γάμου. Έτσι δεν θα σας αναγκάζει να χωρίσετε και από την άλλη δεν έχει δώσει καμιά υπόσχεση.

3. Ο ‘δεν είμαι ακόμα έτοιμος’ αλλά κάποια στιγμή ίσως: Ίσως είναι ανασφαλής, ίσως είναι εγωιστής, αλλά το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι ο εαυτός του. Για αυτό θέλει όλα να γίνονται με βάση τον δικό του προγραμματισμό και δεν δείχνει να ενδιαφέρεται ουσιαστικά για τις δικές σας ανάγκες. Ακόμα κι αν αποφασίσει κάποια στιγμή να παντρευτεί, είστε σίγουρες ότι θέλετε ένα τέτοιο άντρα για σύζυγο;

4. Ο ‘θα παντρευτούμε όταν..’: Όταν πάρει προαγωγή, όταν γεννήσει η αδερφή του, όταν αισθανθεί καλύτερα ο μπαμπάς του, όταν αγοράσει σπίτι, τότε θα είναι η κατάλληλη περίοδος για να παντρευτεί. Κι όταν γίνουν όλα αυτά θα προκύψει κάτι άλλο. Για να μην καταλήξετε με κάποιον που πάει διακοπές ή αγοράζει καινούρια καφετιέρα μόνο όταν το επιτρέπουν 15 συγκυρίες, τότε καλό είναι να εξετάσετε αν όντως υπάρχει κάποιο σημαντικό εμπόδιο για την αναβολή ή απλά ψάχνει να βρει δικαιολογίες.

5. Ο ‘ας περάσουμε πρώτα καλά, είμαστε νέοι ακόμα’: Μια σοβαρή σχέση έχει καλές αλλά και κακές στιγμές κι αν ο σύντροφός σας δεν το έχει αποδεχτεί αυτό, ίσως είναι ακόμα σε μια φάση της ζωής του που απλά θέλει να περνάει καλά. Τουλάχιστον είναι ειλικρινείς στο ότι δεν έχει ακόμα την ωριμότητα να αντιμετωπίσει την σοβαρότητα ενός γάμου.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή