Tips για να διατηρήσετε το λαμπερό χρώμα των μαλλιών σας

Tips για να διατηρήσετε το λαμπερό χρώμα των μαλλιών σας

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είναι ωραία τα φρεσκοβαμμένα μαλλιά αλλά μακάρι να διαρκούσαν λίγο περισσότερο από ότι διαρκούν συνήθως – δηλαδή 1 με 2 μήνες.  Αν βάφετε και εσείς τα μαλλιά σας στο σπίτι, τότε οι παρακάτω συμβουλές θα σας βοηθήσουν να κλειδώσετε το χρώμα στα φρεσκοβαμμένα μαλλιά σας για λίγο παραπάνω!

1.Προτιμήστε ένα σαμπουάν και μία κρέμα μαλλιών που προστατεύουν το χρώμα. Αποφύγετε την συχνή χρήση mousse και gel.

2. Μην λούζεστε  κάθε μέρα. Προσπαθήστε να λούζετε τα μαλλιά σας μέρα παρά μέρα. Ο λόγος; Τα σαμπουάν και οι κρέμες με την καθημερινή χρήση κάνουν τα μαλλιά λιπαρά.

3. Μία φορά την εβδομάδα εφαρμόστε μα μάσκα. Μία φορά την εβδομάδα είναι πολύ καλό να κάνετε μία 10λεπτη θεραπεία με μάσκα μαλλιών. Μετά το λούσιμο αφήστε την μάσκα να επιδράσει για 10 λεπτά και έπειτα λούστε και πάλι τα μαλλιά σας.

4. Δοκιμάστε ένα gloss προιόν, αλλά μην το παρακάνετε! Είναι μία σύνθεση με βασιλικό πολτό, χωρίς αμμωνία η οποία προφέρει μία ιριδίζουσα λάμψη. Χρησιμοποιήστε το κάθε δεύτερη ή τρίτη εβδομάδα.

5. Να λούζεστε με ζεστό νερό. Αν και το νερό δεν γίνεται να αποφευχθεί, μην λούζεστε με καυτό νερό… προτίμησέ το χλιαρό.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT