Η «Γυναίκα» γιορτάσε τα 65 της χρόνια

Η «Γυναίκα» γιορτάσε τα 65 της χρόνια

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Όταν μια γυναίκα γιορτάζει, είναι ευκαιρία να μαζευτούν οι φίλοι, ευκαιρία για ευχές και δώρα από καρδιάς.

Όταν, όμως, γιορτάζει η «ΓΥΝΑΙΚΑ» τα 65 της χρόνια και παραμένει νέα, δυναμική, όμορφη και κυρίως πανέτοιμη για νέες αρχές, είναι μια ευκαιρία να συναντήσει πολλούς, παλιούς και νέους φίλους και μαζί τους να γιορτάσει αυτό το πέρασμα στη νέα της εποχή.

Την Πέμπτη 4/12 στην ιδιωτική λέσχη “Salon de Bricolage”, το πρώτο ελληνικό γυναικείο περιοδικό γιόρτασε τις μεγαλύτερες στιγμές του κατά τη διάρκεια των 65 χρόνων παρουσίας του στον ελληνικό Τύπο, μέσα από το νέο – επετειακό – τεύχος της, αλλά και μέσα  από παλιά εξώφυλλα, φωτογραφίες και αναμνηστικά, εκεί όπου το παλιό συναντά το νέο και μαζί  εγκαινιάζουν το νέο μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του περιοδικού.

Γυναίκες που «σημάδεψαν» την εποχή τους, γυναίκες που «οδηγούν» το σήμερα, διαχρονικά πρότυπα ομορφιάς και τάσεις που εμπνέουν και επηρεάζουν, η άποψη του στιλ αποτυπωμένη σε αμέτρητες επιδραστικές σελίδες, δυναμισμός και ευαισθησία, θηλυκότητα και σοφία, όλα μαζί μέσα σε μία αιώνια ψυχή, την ψυχή της «ΓΥΝΑΙΚΑΣ».

Ευχαριστούμε την Kérastase για τις συλλεκτικές φωτογραφίες που μας παραχώρησε και για τη βοήθεια στη δημιουργία του φωτογραφικού flashback. Το reunion συνόδευσε άψογα η  Grey Goose. 

Φωτογραφίες: Μαρία Μαρκέζη

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή