Προτάσεις

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ»

Ζώα και πουλιά που εξαφανίστηκαν

Δεινόσαυροι, πουλιά Ντόντο, γιγαντιαία ελάφια και παράξενα έντομα είναι μεταξύ των νέων «φιλοξενούμενων» του Κέντρου Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος, όπου πραγματοποιείται η έκθεση «Eξαφάνιση των ειδών. Ερχεται το τέλος του κόσμου;» σε συνεργασία με το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου. Το μεγάλο αφιέρωμα διερευνά τι σημαίνει η εξαφάνιση των ειδών για την εξέλιξη της ζωής, ενώ παράλληλα θέτει ερωτήματα σχετικά με το μέλλον της ανθρωπότητας και του πλανήτη.

ΧΡ. Σ

ΣΧΟΛΗ ΧΙΛΛ

Χριστουγεννιάτικο Πανηγύρι αύριο

Ο Σύλλογος Αποφοίτων της Σχολής Χιλλ διοργανώνει Χριστουγεννιάτικο Πανηγύρι αύριο. Στόχος είναι να συγκεντρώσει χρήματα για τον «Καλό Ποιμένα – Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά», μια στέγη εγκαταλελειμμένων παιδιών. Από τις 9 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα στην οδό Θουκυδίδου 9, στην Πλάκα, θα μπορέσετε να χαρείτε με τα παιδιά σας ψωνίζοντας από τα μαγαζάκια, συμμετέχοντας σε μουσικές εκδηλώσεις, δοκιμάζοντας σπιτικά γλυκά και μεζέδες, κερδίζοντας δώρα.

Μ. Π

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή