Δύο συλλήψεις και 30 προσαγωγές στην Ισπανία

Δύο συλλήψεις και 30 προσαγωγές στην Ισπανία

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη σύλληψη δύο εκ των αυτουργών της δολοφονίας του 43χρονου οπαδού της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια τον περασμένο μήνα στη Μαδρίτη δηλώνει ότι έχει προβεί η ισπανική αστυνομία, που ανακοίνωσε χθες την προσαγωγή και άλλων 30 οπαδών της Ατλέτικο Μαδρίτης σε μεγάλη επιχείρηση σε τρεις ισπανικές πόλεις.

Ο Φρανθίσκο Χαβιέρ Ρομέρο, γνωστός ως «Τζίμι», ανασύρθηκε μισοπεθαμένος από τον ποταμό Μανθανάρες της ισπανικής πρωτεύουσας όπου φέρεται να τον πέταξαν τρία αδέλφια, οπαδοί της Ατλέτικο, κατά τη διάρκεια προκαθορισμένου ραντεβού οπαδών των δύο ομάδων καθώς και «ούλτρας» άλλων τριών συλλόγων, με σκοπό τη σύγκρουση αρκετές ώρες πριν από τον αγώνα της Ατλέτικο με την Ντέπορ. Ο οπαδός της Λα Κορούνια εξέπνευσε αργότερα στο νοσοκομείο λόγω των τραυμάτων του στο κεφάλι.

Με επιχείρηση «σκούπα» χθες το πρωί, η αστυνομία προσήγαγε συνολικά 32 άτομα σε Μαδρίτη, Τολέδο και Αβιλα, όλοι μέλη της ακροδεξιάς οργάνωσης οπαδών «Φρέντε Ατλέτικο», και οι Αρχές επιβεβαίωσαν ότι οι δύο θεωρούνται ύποπτοι για τον φόνο. Προ ημερών είχε κυκλοφορήσει η πληροφορία ότι για τη δολοφονία είναι υπεύθυνα τρία αδέλφια. Η αστυνομία πρόσθεσε ότι οι συλλήψεις «ούλτρας» θα συνεχιστούν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή