Ο Κορδέρο αλλάζει το πλάνο της ΑΕΚ

Ο Κορδέρο αλλάζει το πλάνο της ΑΕΚ

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την αλλαγή του μεταγραφικού σχεδιασμού της ΑΕΚ φέρνει αναγκαστικά ο τραυματισμός του Μιγκέλ Ανχελ Κορδέρο, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση περίπου στις αρχές Φεβρουαρίου. Ο Ισπανός μέσος υπέστη ρήξη έξω μηνίσκου στο παιχνίδι με τον Φωστήρα, υποβλήθηκε χθες σε αρθροσκόπηση και η απουσία του αφήνει ένα μεγάλο κενό στη μεσαία γραμμή της Ενωσης.

Πριν από τον τραυματισμό του Ισπανού, στο μεταγραφικό πλάνο υπήρχε ως προτεραιότητα η απόκτηση ενός επιθετικού που θα κάλυπτε τις αδυναμίες των Αραβίδη, Ντακόλ και Μπρέσεβιτς. Πλέον, η «τρύπα» στον χώρο του κέντρου είναι μεγαλύτερη από εκείνη της επίθεσης, αφού και πριν από τον τραυματισμό του Κορδέρο, υπήρχε πρόθεση ενίσχυσης για τη συγκεκριμένη θέση του αμυντικού χαφ, την οποία αναμένεται να καλύψουν περιστασιακά οι Ρόβας, Φαγέ, Τζανετόπουλος και υπό προϋποθέσεις ο Γεωργέας. Το πρώτο όνομα που ακούστηκε για πιθανή μεταγραφή ήταν αυτό του Κώστα Κατσουράνη που ολοκλήρωσε την περιπέτειά του στην Ινδία.

Ο Κορδέρο έρχεται να προστεθεί στη λίστα των τραυματιών μαζί με τους Ντακόλ και Μπαρμπόσα, οι οποίοι και χθες ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και, επίσης, δεν υπολογίζονται πριν από το 2015. Μόνιμα τραυματίας από την αρχή της σεζόν παραμένει ο Αρης Σοϊλέδης.

Η Ενωση, την Κυριακή, θα δώσει τον τελευταίο της επίσημο αγώνα για το 2014, αντιμετωπίζοντας στις 18.00 τον Ηρακλή Ψαχνών στο ΟΑΚΑ και αυτό που ελπίζει είναι να μην προκύψει κάποιο νέο πρόβλημα τραυματισμού. Στο παιχνίδι με τα Ψαχνά, ο Τραϊανός Δέλλας θα σημειώσει και μία επιστροφή, αυτή του Μιχάλη Μπακάκη, ο οποίος έχασε τα δύο πρόσφατα παιχνίδια με την Ερμιονίδα και τον Φωστήρα. Μετά και από αυτήν την υποχρέωση, η ΑΕΚ θα έχει περίπου 20 μέρες αγωνιστικής απραξίας, αφού το πρώτο προγραμματισμένο ματς για το 2015, είναι αυτό με τον Πανηλειακό, το οποίο όμως θα αναβληθεί λόγω της αποχώρησης της ομάδας του Πύργου από το πρωτάθλημα. Το δεύτερο είναι αυτό με τον Ατρόμητο στις 8 Ιανουαρίου στο ΟΑΚΑ, για το Κύπελλο Ελλάδος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT