Animal print: Πώς να το συνδυάσετε σωστά

Animal print: Πώς να το συνδυάσετε σωστά

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα animal prints ανήκουν στα μοτίβα που είτε αγαπάει κανείς είτε αντιπαθεί από την πρώτη ματιά. Έτσι τουλάχιστον πιστεύουν οι περισσότεροι μέχρι να το δοκιμάσουν έστω και μία φορά πριν το απορρίψουν ή αποφασίσουν να το εντάξουν στις στιλιστικές τους επιλογές. Πολλές γυναίκες τα αποφεύγουν γιατί τα θεωρούν πολύ πιο extreme από το στιλ τους κι έτσι ποτέ δεν τα δοκιμάζουν. Είναι μέχρι να φορέσετε το πρώτο κομμάτι και να ανακαλύψετε το σωστό σύνολο που θα αναδείξει το συγκεκριμένο σχέδιο. Επιπλέον, εξίσου σημαντικό είναι να αποφύγετε τις υπερβολές. Επειδή διαλέξατε ένα ζευγάρι leopard γόβες δεν είναι απαραίτητο να το συνδυάσετε με ένα ίδιο τσαντάκι για να τα κάνετε σετ. Γενικά, προσπαθήστε να επιλέξετε κομμάτια που θα ισορροπήσουν το σύνολό σας και παράλληλα, θα αναδείξουν το statement animal print ρούχο ή αξεσουάρ σας με τον καλύτερο τρόπο.

Φόρεμα ή πανωφόρι

Ο πιο εύκολος και ταυτόχρονα ‘επικίνδυνος’ τρόπος για να πετύχετε μία statement εμφάνιση. Από μόνο του το μοτίβο λέει πολλά κι έτσι πρέπει να κρατήσετε τα υπόλοιπα κομμάτια σχετικά ουδέτερα. Συνδυάστε το φόρεμά σας με ένα ζευγάρι μαύρες γόβες ή ψηλοτάκουνα ankle boots σε σκούρο χρώμα.

Τσάντα

Δώστε στιλ στο look σας με μία printed τσάντα. Συνδυάστε τη με μαύρο παντελόνι, λευκό πουκάμισο, δερμάτινο jacket και ένα ζευγάρι φλατ oxford shoes.

Γόβες

Το ζευγάρι που θα κάνει τη διαφορά στο casual look σας. Συνδυάστε το με ένα boyfriend τζιν, την κλασική σου μπεζ καμπαρντίνα και ένα ουδέτερο top.

Sneakers

Και στις sporty casual εμφανίσεις σας μπορείτε να προσθέσετε μερικές glam πινελιές. Φορέστε φούτερ, μαύρο φαρδύ τζιν ή υφασμάτινο παντελόνι και ολοκληρώστε το look με μία backpack.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή