Εντυπωσιακές εμφανίσεις με τα πιο κομψά playsuits

Εντυπωσιακές εμφανίσεις με τα πιο κομψά playsuits

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι mini ολόσωμες φόρμες έχουν τη χάρη τους και μπαίνουν κι αυτές στο παιχνίδι τον χειμώνα, αν ξέρετε να τις φορέσεις σωστά. Αν μέχρι τώρα πιστεύατε πως είναι το απόλυτο κομμάτι του καλοκαιριού, μάλλον ήρθε η ώρα να μάθετε να τις συνδυάζετε και τους κρύους μήνες του χρόνου. Και αυτό γιατί είναι ιδανική λύση για τις πρωινές αλλά και για τις βραδινές σας εμφανίσεις. Επιπλέον, είναι μία καλή επιλογή για τη βραδιά των Χριστουγέννων ή της Πρωτοχρονιάς. Διαλέξτε χρώμα και σχέδιο και στη συνέχεια, βρείτε το σωστό καλσόν που θα συνδυάσει το βασικό σας κομμάτι.

Αν φορέσετε ένα floral girly playsuit μπορείτε να τη συνδυάσετε με οπάκ καλσόν σε μαύρο ή άλλο σκούρο χρώμα. Αν πάλι, θέλετε το look σας να δείχνει πιο θηλυκό και chic μπορείτε να επιλέξετε μία μονόχρωμη mini φόρμα, δαντελένια ή βελούδινη, και να τη φορέσετε με λεπτό μαύρο καλσόν, που δείχνει πιο κομψό. Φυσικά, ανάλογα με το στιλ πρέπει να διαλέξετε και τα κατάλληλα αξεσουάρ που θα αναδείξουν την εμφάνισή σας. Ολοκληρώστε το σύνολό σας με μπαλαρίνες, over-the-knee μπότες, ψηλοτάκουνα ankle boots ακόμη και γόβες, ενώ για πανωφόρι προτιμήστε κάτι μακρύ που ταιριάζει περισσότερο με τη mini φόρμα σας.

Εξίσου σημαντική είναι και η γραμμή της ολόσωμης φόρμας που θα επιλέξετε, καθώς είναι βασικό να κολακεύει κάθε σημείο της σιλουέτας σας. Ψηλόμεση, με σούρες, πιο φαρδιά ή ενιαία στο σημείο της μέσης είναι ιδανική για να πετύχετε τις πιο στιλάτες εμφανίσεις.

Δείτε περισσότερα εδώ

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή