Stylish βραδινά φορέματα για glam εμφανίσεις

Stylish βραδινά φορέματα για glam εμφανίσεις

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι γιορτινές μέρες συνεχίζονται κι έτσι είναι μία καλή ευκαιρία να ανανεώσετε τη γκαρνταρόμπα σας με μερικά βραδινά φορέματα. Άλλωστε, είναι η κατάλληλη περίοδος για glam εμφανίσεις και λίγο στρας παραπάνω.

Mini, midi και maxi φορέματα πρωταγωνιστούν στις βραδινές formal εμφανίσεις σας και δεν έχετε παρά να διαλέξετε το πιο κομψό για το στιλ και τη σιλουέτα σας. Το μαύρο χρώμα κυριαρχεί, αλλά αν σας αρέσουν τα πιο μοντέρνα σύνολα μπορείτε να επιλέξετε και patterns. Οι διαφάνειες, οι πούλιες, η δαντέλα και το βελούδο έχουν την τιμητική τους, ενώ ανάλογα με το φόρεμα που θα διαλέξετε πρέπει να προσθέσετε και τα κατάλληλα αξεσουάρ. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις υπερβολές, ενώ αν επιλέξετε ένα statement κομμάτι κρατήστε πιο “ήσυχο” το υπόλοιπο look.

Δείτε τα καλύτερα και πιο οικονομικά φορέματα της αγοράς για το ρεβεγιόν της πρωτοχρονιάς αλλά και τις γιορτινές εμφανίσεις σας:

Stylish βραδινά φορέματα για glam εμφανίσεις-1

Raxevsky 63 Ευρώ

Stylish βραδινά φορέματα για glam εμφανίσεις-2

Sisley 59,95 Ευρώ

Δείτε περισσότερα εδώ

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή