Katie Holmes: Το νέο ξεκίνημα στην καριέρα της

Katie Holmes: Το νέο ξεκίνημα στην καριέρα της

2' 47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Katie Holmes δεν είναι από τις ηθοποιούς που δίνει διαρκώς συνεντεύξεις ή κάνει δημόσιες εμφανίσεις για να παραμείνει στην επικαιρότητα. Αντιθέτως, προσπαθεί να διατηρήσει ένα χαμηλό προφίλ τόσο για να προστατεύσει την κόρη της Suri, όσο και την ίδια αφού μετά το διαζύγιό της με τον Tom Cruise δεν ήταν λίγα τα επικριτικά δημοσιεύματα για την προσωπική της ζωή. Η ηθοποιός είναι πλέον πιο συνειδητοποιημένη, ξέρει πώς να διαχειριστεί τη δημοσιότητα και έχει βρει τις σωστές ισορροπίες στην καθημερινότητά της. Σε μια πρόσφατη συνέντευξη στην καναδική έκδοση του περιοδικού Elle, μιλάει για τα νέα της επαγγελματικά σχέδια και τις φιλοδοξίες της.

Μετά τη γέννηση της κόρης της το 2006, η Katie Holmes έκανε ένα διάλειμμα στα επαγγελματικά της αλλά πλέον φαίνεται αποφασισμένη να επιστρέψει και να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα της. Μετά από τις συμμετοχές της σε δύο παραγωγές του Broadway με μέτριες κριτικές, την Holmes&Yang κολεξιόν ρούχων της, τον ρόλο της στην indie ταινία ‘Miss Meadows’ αλλά και το ‘The Giver’ όπου συμπρωταγωνιστούσε με την Meryl Streep, η 36χρονη ηθοποιός ετοιμάζεται να κάνει το σκηνοθετικό της ντεμπούτο στη μεγάλη οθόνη. Πρόκειται για την κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου bestseller ‘All We Had’ της Annie Weatherwax. Όπως λέει η ίδια: «Είναι μια πολύ σκληρή δουλειά. Πρέπει να δουλεύεις σκληρά κάθε μέρα και να ελπίζεις για το καλύτερο. Κάποιες φορές έχεις πολλές προτάσεις και κάποιες άλλες όχι», ενώ συμπληρώνει πως «δεν γίνονται πολλές ταινίες οπότε η πρόκληση είναι να δημιουργείς projects για τον εαυτό σου. Αλλά είναι κι αυτό διασκεδαστικό. Πρέπει να δημιουργείς τις δικές σου ευκαιρίες».

Η ιστορία του ‘All We Had’ αφορά σε μια γυναίκα που προσπαθεί να χτίσει τη ζωή της σε μια μικρή πόλη της Αμερικής και να μεγαλώσει τη μικρή της κόρη. Η Holmes ταυτίστηκε με την ηρωίδα ενώ όπως είπε «νομίζω ότι το να βλέπεις δύο ανθρώπους στα όρια της φτώχειας στην Αμερική είναι μια σημαντική ιστορία να παρουσιάσεις. Μου θύμισε το ‘Terms of Endearment’. Είναι μια απλή ιστορία αλλά με δύο σημαντικούς γυναικείους ρόλους». Η απόφασή της να σκηνοθετήσει δεν ήταν εύκολη, όπως είπε, άλλωστε: «φοβάμαι αλλά θα το δοκιμάσω». Μάλιστα, όπως δηλώνει έχει επηρεαστεί από γυναίκες σκηνοθέτιδες όπως η Sarah Polley αλλά και από σενάρια που «δείχνουν τις γυναίκες από την καλύτερη οπτική γωνία».

Η Katie μπορεί να υπήρξε στις αρχές της καριέρας της πιο δραστήρια επαγγελματικά και ίσως και πιο επιτυχημένη, αλλά όπως λέει δεν αναπολεί αυτές τις στιγμές: «Απλά συνεχίζω», τονίζει. Πλέον δεν είναι το ίδιο φιλόδοξη αλλά είναι πολύ πιο συνειδητοποιημένη: «Δεν είμαι ιδιαίτερα φιλόδοξη. Πιστεύω ότι η φιλοδοξία είναι ένα περίφημο πράγμα, αλλά βλέπω πολλούς ανθρώπους που είναι πιο φιλόδοξοι από εμένα. Κάνω ό,τι κάνω και μετά επιστρέφω σπίτι. Έχω μια ισορροπημένη ζωή. Μου αρέσει να έχω διαφορετικές εμπειρίες και μου αρέσει να εμπνέομαι». Η ηθοποιός δηλώνει ότι δεν θα άλλαζε τίποτα στην ζωή της μέχρι τώρα γιατί αισθάνεται ευγνώμων για όσα έχει σήμερα, ενώ λέει ότι «πάντα ήμουν περιπετειώδης. Μου άρεσε ο εαυτός μου στα 20». Η Katie Holmes από νεαρή σταρ του Hollywood έγινε μία από τις πιο διάσημες γυναίκες της showbiz στο πλευρό του Tom Cruise και μέσα σε λίγα χρόνια μία από τις πιο stylish εργαζόμενες νεοϋορκέζες μαμάδες. Πλέον αναζητά την επαγγελματική καταξίωση από τη θέση της σκηνοθέτιδας χωρίς να μετανιώνει για τις επιλογές που έχει ήδη κάνει αλλά και με μεγάλη αυτοπεποίθηση για αυτές που θα κάνει στο μέλλον.   

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή