Μυστικά ομορφιάς για πλούσια και λαμπερά μαλλιά

Μυστικά ομορφιάς για πλούσια και λαμπερά μαλλιά

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένα ανέκδοτο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο λέει πως το μόνο μυστικό για λαδωμένα μαλλιά, είναι να τα πλύνετε. Ωστόσο τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι, αφού πολλές από εμάς έχουμε σοβαρό πρόβλημα λιπαρότητας. Αν, λοιπόν, δεν θέλετε να πλένετε τα μαλλιά σας κάθε μέρα, ακολουθήστε τα παρακάτω tips και δείτε  τι να κάνετε για να κρατήσουν λίγο παραπάνω την φρεσκάδα τους.

1.Βάλτε στην ζωή σας το dry shampoo (δηλαδή σαμπουάν για λούσιμο χωρίς νερό): Την μέρα που ο διαθέσιμος χρόνος σου για να λουστείτε θα είναι λιγοστός, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λίγο baby powder ή κάποιο dry shampoo.

2.Μην βάζετε conditioner σε όλα τα μαλλιά: Αν έχετε αφέλειες μην βάζετε ποτέ conditioner και περιοριστείτε στις άκρες των μαλλιών. Αν βάλετε conditioner στη ρίζα και έχετε ήδη λιπαρά μαλλιά, τότε σίγουρα θα πρέπει να λουστείτε την επόμενη ημέρα.

3.Χρησιμοποιήστε το πιστολάκι: Με την βοήθεια λίγης θερμότητας από το πιστολάκι θα καταφέρετε να απομακρύνετε για λίγο την ανεπιθύμητη λιπαρότητα.

4.Χρησιμοποιήστε μια πούδρα κατά της λιπαρότητας: Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε κάποια πούδρα που θα προλάβει την πιθανή λιπαρότητα της επιδερμίδας του προσώπου σας. Αν η πούδρα αφαιρεί τη λιπαρότητα από το πρόσωπό σας θα κάνει και τη λιπαρή ρίζα των μαλλιών να μην φαίνεται τόσο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT