«Κάτω Παρτάλι» και… κόντρα ρόλοι

«Κάτω Παρτάλι» και… κόντρα ρόλοι

1' 49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λίαν προσεχώς θα δούμε εάν θα καταφέρει να πιάσει τις δυσθεώρητες τηλεθεάσεις που χτύπησε την περασμένη σεζόν. Πάντως, το καλογυρισμένο διαφημιστικό τρέιλερ του δεύτερου κύκλου της θεότρελης κωμωδίας του Λευτέρη Παπαπέτρου «Κάτω Παρτάλι», που προβάλλει το Mega, το οποίο δείχνει κάποιους από τους ήρωες να χαίρονται το καλοκαιράκι στην Απολλωνία της Σίφνου, στο Κάστρο και στις Καμάρες, μας έχει ήδη ανοίξει την όρεξη για τη συνέχεια.

Οι ήρωες του πιο σκοτεινού και αστείου χωριού της ελληνικής τηλεοπτικής περιφέρειας, που πέρυσι μας παρέσυραν με την τρέλα, το κέφι και τις ατάκες τους, επιστρέφουν τη Δευτέρα 12 Ιανουαρίου, στις 22.30, στη μικρή οθόνη, αποφασισμένοι να σκορπίσουν και πάλι απλόχερα το γέλιο. Οπως θα διαπιστώσουμε, ο Κωνσταντίνος, η Βίβιαν, ο Μανόλης, αλλά και η Μοσχούλα, παρ’ όλο που έφυγαν χωρίς να κοιτάξουν πίσω, δεν φαίνονται έτοιμοι να αποχωριστούν το χωριό. Πρώτη στάση, η Σίφνος. Ηλιος, καλοκαίρι και ένα σχέδιο που θα φέρει τα πάνω-κάτω και θα οδηγήσει τους ήρωές μας σε… κόντρα ρόλους. Ομως, ύστερα από πολλές εκπλήξεις και επεισοδιακές εξελίξεις, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Κάτω Παρτάλι. Και σ’ αυτούς που έμειναν εκεί. Ο Διαμαντής τα έχει βρει σκούρα χωρίς τη Μοσχούλα του, η Νεκταρία είναι έγκυος και αναζητάει τον Μανόλη, ενώ η Μυρτώ κρατάει όλη την αλήθεια στο χέρι της χωρίς να το γνωρίζει… Ολη την αλήθεια; Μάλλον όχι. Και ξαφνικά ένας φόνος, για τον οποίο όλοι είναι ύποπτοι, θα αναστατώσει το Κάτω Παρτάλι.

Στο πρώτο επεισόδιο του 2ου κύκλου, βλέπουμε πως το σπίτι του Διαμαντή στο Κάτω Παρτάλι έχει ερημώσει. Μόνο οι γείτονες και η κόρη του έμειναν πίσω. Η Βίβιαν, ο Κωνσταντίνος και ο Μανόλης βρίσκονται στον δρόμο και αναζητούν μια λύση στο οικονομικό τους πρόβλημα. Πού θα πάνε και κυρίως τι θα κάνουν με τη γιαγιά Βαγγελιώ, την οποία ουσιαστικά έχουν απαγάγει; Τότε, συναντούν τη Μοσχούλα, που μετά την κασέτα που αφήνει στην κόρη της με όλες τις αλήθειες της ζωής της, δεν έχει το θάρρος να τη συναντήσει και ο δρόμος τούς βγάζει προς Σίφνο! Τους ακολουθεί ο γεωπόνος Θανάσης, που συνειδητοποιεί πόσο ερωτευμένος είναι με τη Βίβιαν…

Πρωταγωνιστούν οι Βίκυ Σταυροπούλου, Τάσος Χαλκιάς, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Νάντια Κοντογεώργη, Μίνωας Θεοχάρης, Λεωνίδας Καλφαγιάννης, Σταύρος Σβήγκος, Βασιλική Τρουφάκου. Η σκηνοθεσία είναι της Αμαλίας Γιαννίκου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT