Σύντομα

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΒΟΛΕΪ: Στη Σύρο θα διεξαχθεί το σημαντικότερο παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών. Σήμερα, ο τοπικός Φοίνικας στις 20.00 θα υποδεχθεί τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, ενώ μία ώρα πριν (19.00) η Ορεστιάδα θα φιλοξενήσει την ΑΕΚ, που βρίσκεται σε οριακή κατάσταση. Η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί με δύο αναμετρήσεις αύριο και άλλες δύο αύριο τη Δευτέρα. Αύριο, στις 18.30, στο Ζηρίνειο, η Κηφισιά θα υποδεχθεί τη ΜΕΝΤ και στις 19.00, ο Παμβοχαϊκός θα φιλοξενήσει τον Αρη. Τη Δευτέρα, στο Χαλκιοπούλειο (19.00), η Λαμία θα αντιμετωπίσει τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό και στις 19.30, στην Κυψέλη, ο Παναθηναϊκός θα επιχειρήσει να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στον επίσης πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.

ΜΠΑΣΚΕΤ: Στην Πυλαία θα διεξαχθεί αύριο (17.00) η εξ αναβολής αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό. Το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο για τις 17 Νοεμβρίου, αλλά είχε αναβληθεί έπειτα από απόφαση της αστυνομίας. Αν οι «πράσινοι» επικρατήσουν, θα έχουν κάνει ένα μεγάλο βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης της κανονικής περιόδου.

ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ: Το ανοιχτό πρωτάθλημα του ΑΟ Καρέα ανοίγει το πρόγραμμα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης για το 2015. Θα πραγματοποιηθεί σήμερα και αύριο στο κλειστό γυμναστήριο «Τάκης Παπαγεωργίου» στον Καρέα και το διοργανώνει το τοπικό σωματείο με τη συνεργασία της ΕΦΟΕπΑ και υπό την αιγίδα του Δήμου Βύρωνα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT