Το πρώτο εμπόδιο για Ολυμπιακό

Το πρώτο εμπόδιο για Ολυμπιακό

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ευκαιρία για να αρχίσει με νίκη την πορεία του στη φάση των «16» της Ευρωλίγκας, παρά τις δεδομένες δυσκολίες που υπάρχουν για κάθε φιλοξενούμενη ομάδα σε εκτός έδρας αγώνα, θα έχει ο Ολυμπιακός, στον αυριανό αγώνα του (22.00, novasports 2, HD2), στο γήπεδο «Μαρτίν Καρπένα», κόντρα στην Ουνικάχα Μάλαγα. Οι «ερυθρόλευκοι» ταξιδεύουν σήμερα στην Ισπανία, όπου είχαν παίξει (Βαλένθια) και στην πρεμιέρα της προηγούμενης φάσης και στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκαν ο Παπαπέτρου και ο Αγραβάνης που τραυματίσθηκε πριν από τρεις ημέρες (κάταγμα σκαφοειδούς) και δεν υπολογίζεται για ολόκληρη τη φάση των «16».

Η Μάλαγα που προκρίθηκε με αρνητικό ρεκόρ (4 νίκες – 6 ήττες) στο Τοπ-16 της Ευρωλίγκας, στοχεύει στη διεκδίκηση της 4ης θέσης του ομίλου, θα υπερασπιστεί την έδρα της, αλλά δεν παύει να ανήκει στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας, μαζί με τη Λαμποράλ, τη Νίζνι και την Αρμάνι που δύσκολα θα προκριθούν στα πλέι οφ. «Ολα αρχίζουν από την άμυνά μας, ειδικά σε εκτός έδρας αγώνα που πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό και να φτάσουμε στη νίκη» υποστήριξε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος, ενώ ο Σπανούλης χρειάζεται δύο ακόμη ασίστ για να περάσει στην τέταρτη θέση της σχετικής κατηγορίας στην Ευρωλίγκα, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του Γιασικεβίτσιους (755). Στον ίδιο όμιλο, δεσπόζει το ντέρμπι Φενέρμπαχτσε – ΤΣΣΚΑ, με τους δύο πρώην συνεργάτες στον Παναθηναϊκό, Ζέλικο Ομπράντοβιτς και Δημήτρη Ιτούδη να είναι στους αντίπαλους πάγκους, ενώ αύριο θα παίξουν Λαμποράλ – Εφές και Αρμάνι – Νίζνι. Στον όμιλο που μετέχει ο Παναθηναϊκός, το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής θα ολοκληρωθεί με τις αναμετρήσεις Ερυθρού Αστέρα – Ρεάλ και Αλμπα – Μπαρτσελόνα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT