Πρέσα μαλλιών: 6 συχνά λάθη που καταστρέφουν τα μαλλιά μας

Πρέσα μαλλιών: 6 συχνά λάθη που καταστρέφουν τα μαλλιά μας

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είναι σωτήρια, κάνει θαύματα και τη χρησιμοποιούμε πλέον σε καθημερινή βάση! Αυτή βέβαια είναι η δική μας άποψη για την πρέσα, καθώς αν μπορούσαν να μιλήσουν τα μαλλιά, μάλλον θα έλεγαν κάτι διαφορετικό! Μπορεί τα μαλλιά σας να είναι λεία και ολόισια, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως χρησιμοποιείτε σωστά την πρέσα, ώστε να έχετευγιή μαλλιά για πάντα!

Διαβάστε 6 συμβουλές για να έχετε ολόισια μαλλιά χωρίς όμως να τα κακομεταχειρίζεστε:

1. Μην θερμαίνετε την πρέσα στο mamixum.

2. Μην ξεχνάτε ποτέ το ειδικό spray που τα προστατεύει από την θερμότητα.

3. Μην περνάτε την πρέσα ξανά και ξανά πάνω από τα μαλλιά. Στεγνώστε τα σγουρά μαλλιά σας με το πιστολάκι και χτενίστε τα. Στη συνέχεια, περάστε το σίδερο αργά και σταθερά με ένα μόνο πέρασμα.

4. Αντί να «πατάτε» τα μαλλιά σας προς τα κάτω, παράλληλα με το πρόσωπό σας, προσπαθήστε να μετακινήσετε το χέρι σου σε σχήμα C προχωρώντας και χτενίζοντας με την πρέσα προς τα κάτω.

5. Μην ισιώνετε τα μαλλιά σας με την πρέσα όσο αυτά είναι ακόμα νωπά. Αν ακούσεις κάποιο τσιτσίρισμα ή δείτε ατμό, τότε … δεν είναι καλό.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT