Τα βασικά fashion κομμάτια του χειμώνα

Τα βασικά fashion κομμάτια του χειμώνα

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέα χρονιά, νέοι στόχοι. Ίσως και νέα γκαρνταρόμπα; Μήπως σκεφτήκατε να αλλάξετε στιλ ή θα κρατήσετε το παλιό; Μία ανανέωση πάντα χρειάζεται αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να αλλάξετε όλα τα κομμάτια της ντουλάπας σας. Κρατήστε όσα φοράτε πιο συχνά και επενδύστε σε μερικά ακόμη που θα κάνουν τη διαφορά στις εμφανίσεις σας. Άλλωστε, μία καλή ιδέα είναι να συνδυάζετε παλιά με καινούρια για να δημιουργήσετε έξυπνα και καλόγουστα σύνολα.

Ποια είναι όμως τα κομμάτια που θα δώσουν boost στη γκαρνταρόμπα σας και στις εμφανίσεις σας αυτόν τον χειμώνα; Πάρτε χαρτί και μολύβι για να σημειώσετε:

1. Δοκιμάστε να φορέσετε ένα τζιν παντελόνι σε διαφορετική γραμμή απ’ όσες προτιμούσατε μέχρι τώρα.

Τα τελευταία χρόνια έχουμε συνηθίσει τα skinny και τα boyfriend jeans. Φέτος, προτιμήστε ένα ψηλόμεσο που θα τονίζει με τον καλύτερο τρόπο τις καμπύλες σας ή διαλέξτε μία τζιν καμπάνα σε μοντέρνα γραμμή.

2. Επενδύστε σε ένα καλοραμμένο μαύρο σακάκι.

Ένα μαύρο σακάκι κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά με το μικρό μαύρο φόρεμα και το μαύρο παντελόνι. Σας δίνει λύση κάθε φορά που δεν ξέρετε τι να φορέσετε. Διαλέξτε, λοιπόν, ένα διαχρονικό και καλόγουστο κομμάτι, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στην ποιότητα.

3. Προσθέστε στη γκαρνταρόμπα σας μερικά κομμάτια σε καμηλό απόχρωση.

Το έχετε δει να “παίζει” πολύ τους τελευταίους μήνες. Το καμηλό είναι το χρώμα που κάνει κάθε look σας να δείχνει πιο ακριβό.

4. Ανανεώστε τα t-shirts σας.

Ίσως μερικοί δεν τα συμπαθούν ιδιαίτερα, αλλά μπορούν εύκολα να δώσουν στιλ στις εμφανίσεις σας. Επιπλέον, τον χειμώνα είναι ιδανικά για μοντέρνα layered looks.

5. Η διαχρονική καμπαρντίνα ήρθε για να μείνει.

Αν θέλετε να προσθέσετε μία δόση πολυτέλειας στα καθημερινά σας σύνολα, οι καμπαρντίνες είναι το κατάλληλο κομμάτι για να το πετύχετε.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή