5 μυστικά για να βάψετε τα μαλλιά σας με τέλειο αποτέλεσμα

5 μυστικά για να βάψετε τα μαλλιά σας με τέλειο αποτέλεσμα

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πολλές από εμάς βάφουμε τα μαλλιά μας στο σπίτι αφού πρόκειται για μια πιο οικονομική λύση που δίνει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να λάβετε τα μέτρα σας πριν βάψετε μόνη σας τα μαλλιά σας! Όπως, λοιπόν, βάζετε conditioner ή κάποιο προϊόν hairstyling πριν χτενιστείτε, έτσι και τα παρακάτω 5 πράγματα θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε λαμπερά, φρεσκοβαμμένα μαλλιά, χωρίς να αφιερώσετε extra κόπο και χρήμα!

1. Κάντε την προετοιμασία σας από πριν

Οι κομμένες άκρες φαίνονται ακόμα πιο κατεστραμμένες μετά την βαφή, επομένως είναι καλό να τα τριμάρετε πριν αποφασίσετε να τα βάψετε.  Είναι επίσης καλύτερο να πλένετε τα μαλλιά σας το βράδυ πριν από τη βαφή των μαλλιών- καθώς όταν είναι πολύ καθαρά ή πολύ βρώμικα μπορούν να επηρεάσουν το αποτέλεσμα του χρώματος. Αν πάτε σε κάποιο κομμωτήριο, καλό είναι να έχετε τα μαλλιά σας ως συνήθως, ώστε ο χρωματιστής να πάρει μια ακριβή αίσθηση του στυλ σας.

2. Να είστε ο εαυτός σας

Όσο μπανάλ και αν ακούγεται, θα πρέπει να είστε ο εαυτός σας όταν πρόκειται για το χρώμα των μαλλιών σας. Το χλωμό και ροζ δέρμα να φαίνεται καλύτερα με ξανθά ή ελαφρά καστανά μαλλιά, ενώ όσες έχουν μέσο ή σκούρο δέρμα με κίτρινους ή χρυσούς τόνους θα πρέπει να κατευθυνθούν προς περισσότερο χάλκινες αποχρώσεις αλλά και σκούρες καφέ.

3. Να έχετε stock.

Μια βαφή μαλλιών δεν κάνει για όλα τα μάκρη. Αν αποφασίσετε να τα βάψετε στο σπίτι και τα μαλλιά σας είναι πιο μακριά από τους ώμους, τότε προμηθευτείτε 2 συσκευασίες, έτσι ώστε να μην καταλήξετε με αποτυχημένο οmbre.

4. Τυλίξτε τα.

Αφού έχετε εφαρμόσει το χρώμα, καλύψτε τα μαλλιά σας με μια πλαστική σκούφια. Αυτό όχι μόνο δεν βοηθάει το χρώμα να διεισδύσει καλύτερα, αλλά εμποδίζει και τους πιθανούς λεκέδες του χρώματος στο μέτωπο (και τον νιπτήρα).

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT